Het nieuwe boek van Jenny Oortwijn uit Nijmegen is verschenen

Op vrijdag 30 december is het nieuwe boek 'Zichtbaar doorzichtig & Tijdelijk - Gedichten' van Jenny Oortwijn verschenen. Deze gedichtenbundel wordt uitgegeven door Uitgeverij Boekscout.

Zichtbaar doorzichtig & Tijdelijk is een tweedelige gedichtenbundel gevormd door gedachten en gevoelens over thema’s als ruimte innemen, (on)zekerheid en tijdsbeleving. ‘Door stil te staan bij mijn eigen gevoelens en belevingswereld heb ik mijn gedachtespinsels op papier gezet, echter schrijf ik over universele onderwerpen waar ieder op zijn of haar eigen manier (h)erkenning in kan vinden.’ Het spelen met zinsbouw en metaforen prikkelt en spreekt tot de verbeelding. Een dromerige bundel met een ware realiteit.

Over de auteur

Jenny Oortwijn (1997) houdt zich, naast haar werk als psycholoog, graag creatief bezig met schilderen en dichten. Ze vindt het belangrijk om de tijd te nemen, ongeacht de snelheid van anderen om haar heen. Nu ze door haar gezondheid tot stilstand komt, is ze haar energie nog meer aan het richten op hetgeen waar ze ook energie van terugkrijgt, zoals yoga en dichten. Ze schrijft over tijdsbeleving, ruimte innemen en het vinden van jouw plaats in de wereld.

Bestel het boek via de website.

Dit vind je misschien ook leuk...