Een Zalige Zomer bij Stadschouwburg Nijmegen en Concertgebouw De Vereeniging

Kom je ook? De zon schijnt al een poosje maar vandaag is het dan echt zomer. Stadschouwburg Nijmegen en Concertgebouw De Vereeniging presenteren daarom hun zomerprogramma. Dat overigens niet alleen ín de zaal plaatsvindt.

Artiesten staan te trappelen. We dromen daarom onze zalen weer vol met Ellen ten Damme, Anna Fedorova en Metropole Orkest. Maar ook buiten de zaal is er veel te doen. In de concerttuin is het weer goed toeven. Daarom organiseren we opnieuw een Open Podium op 29 juli en 19 augustus. Yentl en De Boer gaan weer stralen in Openluchttheater De Goffert en Ragazze Quartet staat met haar ‘geheime tuin’ in de Hortus.

Nog lang niet alles!

Eind augustus volgt er nog meer moois. Het programma tot eind december gaat dan in de verkoop. Voor sommige programma’s, zoals rapper Snelle die ons op 19 december bezoekt, start de verkoop al eerder. Voor Snelle kun je vanaf 25 juni al een kaartje kopen!

Meer informatie

Wil je je aanmelden voor de Pubquiz of het Open Podium? Of wil je op je gemak het hele programma even doorkijken? Kijk op www.sedv.nl/zaligezomer daar vind je alle informatie.

Dit vind je misschien ook leuk