Een speelkleed voor de echte Nijmegenaar!

Hoe vet is dát: een speelkleed van jouw favoriete stad Nijmegen met o.a. de Radboud Universiteit, de Grote Markt & de Waalbrug.  

Het idee is ontstaan bij de twee neven Dick van Creij (29 jaar) en Bas van Creij (27 jaar). Zij vonden dat het tijd werd dat het welbekende speelkleed, een nieuwe en modern ontwerp kreeg. En hoe tof is het om jouw eigen stad op het speelkleed te zien en te racen langs het Goffert Stadion en de Grote Kerk met jouw speelgoedautootjes. Zo leert jouw kind de mooiste stad van Nederland al spelenderwijs kennen. Het speelkleed is 1,80 bij 1,30 meter groot waar de meest herkenbare iconen van Nijmegen op terug te zien.

De twee jonge ondernemers hebben zelf besloten wat er op het speelkleed terug moest komen van de stad. Bas van Creij reageert “Alle twee kennen wij Nijmegen op ons duimpje en dat is terug te zien op het speelkleed. Ook al was het moeilijk kiezen welke iconen een plekje verdiende op het speelkleed.”  Dick van Creij vult vervolgens aan “Al het moois wat Nijmegen te bieden heeft is natuurlijk te veel om op één speelkleed te verwerken, maar wij denken er geslaagd in te zijn!”

Vanaf vandaag zijn de speelkleden te bestellen, leuk voor de kleine Nijmegenaar en met vooruitzicht op de feestdagen een ideaal cadeau. Tevens is het Speelkleed ook verkrijgbaar in verschillende andere steden, elk met ongeveer 10 á 15 iconen per speelkleed. De speelkleden zijn te bestellen op: www.jouwspeelkleed.nl.

Dit vind je misschien ook leuk