'Down to earth' in het Besiendershuis

Na een eerste variant over LUCHT die in de digitale ruimte plaatsvond, gaat op vrijdagavond 8 oktober een tweede De Elementen-avond plaatsvinden. Deze keer staan we met beide voeten op de vloer van het Besiendershuis, waar een programma plaatsvindt rond het thema AARDE.

Met soundscapes van James Gallagher aka gHSTS&gUITARS, een korte lezing door Jos de Putter over zijn onlangs geïnstalleerde aarde-kunstwerk in de Tweede Kamer en mini-voordrachten over kunst en film met onder meer Constant Hoogenbosch. Ook spreken we over de planeet en ontrafelen we op associatieve wijze het onderwerp in al zijn facetten, op zoek naar nieuwe inspiratie.
 
Zoals Monty Python al zong:
Just remember that you're standing on a planet that's evolving
And revolving at nine hundred miles an hour
That's orbiting at nineteen miles a second...

 
Vier keer per jaar - eens per seizoen - organiseert Ilona Verhoeven in samenwerking met het Besiendershuis een multidisciplinair evenement dat plaatsvindt in, om en vanuit het Besiendershuis: De Elementen. Centraal staat telkens een van de elementen aarde, water, lucht en vuur.

De Elementen: AARDE vindt plaats op vrijdag 8 oktober, 20.00-22.00 uur (bar open na afloop, inloop vanaf 19.45) in het Besiendershuis, tickets 5 euro. Bij binnenkomst vragen we je om een vaccinatie- of negatief testbewijs te laten zien. Reserveer je ticket door een mailtje te sturen naar reserveringbesiendershuis@gmail.com.

Dit vind je misschien ook leuk