Doe mee aan de fiets-sponsortocht met aansluitend een straatfeest: Enjoy the Ride

Meedoen aan een fiets-sponsortocht met afsluitend straatfeest op 18 april (tweede Paasdag)? De opbrengst is voor jonge mensen met kanker.

Wat is Enjoy the Ride?

Enjoy the Ride is een sponsor-fietstocht in de omgeving van Nijmegen, met een gezellig straatfeest als afsluiting. Er zijn routes van verschillende afstanden, 30, 60 en 100 km. Ook is er een route van 10 km geschikt voor de hele familie. Na de fietstocht is er een gezellig straatfeest in het centrum van Nijmegen bij Café Sint Anneke. Met lekkere hapjes, live muziek van de band Minor Few en een hoop gezelligheid.

Voor jonge mensen met kanker

De opbrengsten van de sponsor-fietstocht zijn bestemd voor de verbetering van de levenskwaliteit van jonge mensen met kanker. Enjoy the Ride financiert een project, Fit4AYA, dat jonge mensen met kanker helpt beter te bewegen, gezonder te eten en snel weer te integreren in werk en studie.

Steun het goede doel met € 20 en heb een gezellige en sportieve dag

Voor € 20 fiets je mee en steun je het goede doel van Enjoy the Ride. Kinderen tot 12 jaar fietsen gratis mee. De start is bij Sint Anneke, Sint Annastraat 55, Nijmegen. Er zijn verschillende starttijden. Kijk hiervoor op www.enjoytheridetour.nl Daar vind je bovendien alle aanvullende informatie. Iets voor jou? Geef je dan op via www.oticket.nl.

Dit vind je misschien ook leuk...