Debuutalbum ‘Genade vond mij’ van Hoogtediepte overal te beluisteren

Vrijdag 25 september is het debuutalbum ‘Genade vond mij’ van Hoogtediepte uitgekomen met daarop negen zelfgeschreven nummers. “Het thema genade loopt als een rode draad door alle songteksten heen. Dat is de kern van mijn geloof: ik verdien zelf niets, maar het is genade dat ik zoveel ontvang” vertelt Co Peters.

De Nijmeegse singer-songwriter stelde zich in de afgelopen maanden voor als Hoogtediepte door middel van een verticale videoclip (‘Nieuw elke morgen’) en een clip die opgenomen is op de Filipijnen (‘Het beste’). Daarop volgde de ballad ‘Er staat niets tussen ons in’ en afgelopen week verscheende videoclip van ‘U kennen’ als voorloper op het hele album.

De naam Hoogtediepte verwijst naar een bijbeltekst waarin staat dat we de hoogte en de diepte van Jezus’ liefde zullen kennen. “Als mijn muziek iemand helpt om iets van die hogere liefde te ervaren, dan is het project voor mij al geslaagd” aldus de artiest.

Het album is in eigen beheer uitgegevens en werd geproduceerd door Jasper Mellema, die ook alle toets-, bas-, drum- en percussiepartijen heeft ingespeeld of geprogrammeerd. Cellist Ardie van der Knijff werkte mee aan twee ballads en voor twee andere nummers werd er een klein koortje geformeerd.

‘Genade vond mij’ is vanaf vandaag te vinden op alle digitale platforms zoals Spotify en iTunes. Op de website www.hoogtediepte.com zijn alle video's, links en akkoorden terug te vinden.

Fotografie: Scheurwater fotografie

Dit vind je misschien ook leuk