De Wereldwinkel in een nieuwe jas

De Wereldwinkel kiest voor een nieuwe jas om haar missie (nog) beter vorm te kunnen geven. Onder de naam ‘WERELDWINKEL.NU, ik geef jou de wereld kado’ zet de Wereldwinkel zich in voor een betere wereld door de verkoop van Fairtrade maar tegenwoordig ook duurzame producten.

Met de nieuwe merkstrategie wil de Wereldwinkel de aansluiting verbeteren met de huidige trend, waarin steeds meer aandacht is voor duurzaamheid. Ook het verbeteren van de leefomstandigheden van mensen in een achterstandsituatie, waar ook ter wereld, staat tegenwoordig steeds meer centraal.

Eerlijke prijs

Met de verkoop van fairtrade producten investeert de Wereldwinkel in een leefbare wereld, waarin iedereen een kans op ontwikkeling krijgt. De producenten krijgen een eerlijke prijs voor hun product en arbeid en de producten worden gemaakt met respect voor natuur en milieu. De mooie, authentieke producten komen van over de hele wereld, maar soms ook uit de directe omgeving.

De Wereldwinkel in Nijmegen bestaat inmiddels al ruim 33 jaar en draait volledig met behulp van vrijwilligers. Voorheen gevestigd in Dukenburg, maar sinds 4 jaar vind je de winkel op Lange Hezelstraat 19, in hartje centrum.

De officiële aftrap vindt plaats op woensdag 10 mei, tijdens de Fairtrade Week die plaats vindt van 6 t/m 13 mei. Vanaf 14.30 uur zijn belangstellenden van harte welkom om deze opening bij te wonen. Uiteraard is er koffie en thee met iets lekkers, waarna om 15.00 uur de vernieuwde Wereldwinkel feestelijk heropend zal worden.

Meer informatie over de Wereldwinkel Nijmegen vind je op de website: www.wereldwinkelnijmegen.nl

Dit vind je misschien ook leuk…