De nieuwste editie van Nijmegen Klinkt!

Op 3 en 4 juni as. bruisen de binnenstad en het Valkhofpark tijdens Nijmegen Klinkt! weer door optredens van wel heel veel muziekgezelschappen en dansgroepen. Het belooft een mooi spektakel te worden op meerdere podia met meer dan honderd deelnemende gezelschappen, orkesten en ensembles, koren en dansgroepen. 

De podia bevinden zich onder meer langs de Burchtstraat, op de Grote Markt, op Plein 1944 en in het Valkhofpark. Het gehele evenement is gratis te bezoeken. Nijmegen Klinkt! kent een lange traditie, die 45 jaar geleden begon met een korendag maar inmiddels is uitgegroeid tot een zeer afwisselend en boeiend programma van wat Nijmegen te bieden heeft aan amateurgezelschappen, vaak van professioneel niveau en geleid door professionals.

De muziekstijlen zijn divers: hedendaagse dans, popkoren, fanfares, harmonieën, kleine muziekensembles en speciale zangcombinaties. Nijmegen Klinkt! mag dan ook met trots hét muziekevenement van de lokale muziek-gemeenschap worden genoemd. Een wandeling van de Grote Markt door de Burchtstraat naar het Valkhofpark (of andersom!) vormt dan ook op deze 3e en 4e juni een heel bijzondere en buitengewoon gezellige ervaring die je niet mag missen! 

Op de website www.nijmegenklinkt.nl vind je het complete programma.

Dit vind je misschien ook leuk…