De Dag van het Levenslied organiseert Online Moederdagconcert

De Dag van het Levenslied vindt traditiegetrouw plaats op Moederdag, maar dit jaar kan het smartlappenfestival niet doorgaan. Zelfs een bezoekje brengen aan je moeder is aanstaande zondag niet vanzelfsprekend. Daarom steekt de festivalorganisatie alle moeders en levenslied-liefhebbers een hart onder de riem. Samen met Sjon en Sjakkelien organiseren ze een Online Moederdagconcert op 10 mei, tussen 16:00 en 18:00. 

Zondag kun je vanuit je eigen huis of tuin genieten van een gratis concert, bomvol levensliedklassiekers. Bovendien worden alle moeders uit Nijmegen en omstreken toegezongen: vooraf kunnen verzoekjes worden ingestuurd. Uiteraard worden de betreffende moeders en afzenders kort genoemd. Het Moederdagconcert wordt georganiseerd in samenwerking met De Lindenberg. Het is te volgen via verschillende social media-kanalen van de Dag van het Levenslied (Facebook, Youtube en Twitch). De links verschijnen deze week op de website www.dedagvanhetlevenslied.nl

 Programma

Sjon en Sjakkelien presenteren het speciale Moederdagconcert. Zelf zingen zij naar hartenlust verzoekjes van de kijkers. Ook Keessie B en Paul Triesto treden live op in de studio. Ronnie en de Razende Ronda's, Ieke Theatralala, Nicky en Simone, Mr. Vinex en de Vinettes en het Van Binsbergen Trio zorgen voor feestelijke filmpjes. Zoals vanouds met een lach en een traan!

Verzoekjes

Wil jij je moeder in het zonnetje zetten? Mail je verzoekje naar info@dedagvanhetlevenslied.nl, of stuur een berichtje naar de Facebook-chat van De Dag van het Levenslied, via https://www.facebook.com/DagVanHetLevenslied/.

Bij de opnames worden de richtlijnen van het RIVM in acht genomen. De Dag van het Levenslied wordt georganiseerd door Stichting Moederdagproducties en vindt normaliter elk jaar plaats op Moederdag in het Valkhofpark te Nijmegen. Kijk voor meer informatie op www.dedagvanhetlevenslied.nl.