Books4Life reikt recorddonaties uit aan goede doelen

Books4Life Nijmegen gaat op zondag 3 juli a.s. de jaaropbrengst van 2021 aan meerdere goede doelen doneren, dit jaar met een recordopbrengst van in het totaal € 24.000,-! Daarbij zal voormalig stadsdichter Victor Vroomkoning optreden.

De opbrengst van Books4Life Nijmegen, de winkel in tweedehands boeken aan de St. Annastraat 72, gaat jaarlijks naar goede doelen die actief zijn op het gebied van humanitaire hulp en mensenrechten. De helft van de winkelopbrengst van 2021 gaat via Books4Life Nederland naar specifieke projecten van Amnesty International en Oxfam Novib, de andere helft gaat naar kleinschalige doelen die worden gerund vanuit de regio Nijmegen.

De vrijwilligers hebben uit de verzoeken vier doelen gekozen: Caminul Philip (dagopvang kinderen Roemenië),Empowering girls Gambia (bassischool in Gambia)en Martus Foundation (armoedebestrijding in Tanzania)

Daarnaast geeft Books4Life aan Quiet een bijdrage voor hun projecten voor kinderen en alleenstaande moeders. De uitreiking vindt plaats om 13 uur in de winkel, en iedereen is welkom!

Voor meer informatie, ook over de doelen: www.books4lifenijmegen.nl , Sint Annastraat 72 Nijmegen.

Dit vind je misschien ook leuk...