Beeldende jeugdvoorstelling over klimaatverandering in de Lindenberg

Op zondag 24 april speelt theatergroep Graasland de jeugdvoorstelling Pfff (6+) in de Lindenberg: een beeldend en absurdistisch slapstick-verhaal over een oververhit dorpje dat sinds kort aan zee ligt. Pfff (6+) is een language no problem-voorstelling.

Op een koude dag van 37 graden Celsius wordt het dorpje Middels door de burgemeester omgedoopt tot Inmiddels aan Zee. Het strand is nog nooit zo dichtbij geweest, en nu er toch geen winters meer bestaan is het extra lang genieten in de zomer. Maar hoe leuk is eeuwige zomer? Ondertussen hoopt het plastic zich op het strand op. Het dreigt een monster te worden. Het beweegt, het sluipt en het kruipt langzaam het kleine dorpje in. Waar is het nou toch mis gegaan? Kunnen de bewoners van Inmiddels aan Zee er iets aan doen?

Praktische informatie

Pfff (6+) is op zondag 24 april om 15.00 uur te zien in de Steigerzaal. Kaarten zijn te koop via www.delindenberg.com/theater voor € 8,50 (jeugd t/m 12 jaar) en € 13,- (volwassenen), met een kortingsprijs van € 11,50 voor CJP-houders en 65+’ers. Pfff (6+) is een language no problem-voorstelling.

Dit vind je misschien ook leuk...