5x jongerentips in Nijmegen - 9 t/m 15 januari

Zin in een leuk feestje of concert? Dan hoef je je zeker niet te vervelen met de jongerentips van deze week. Wij zetten de beste evenementen voor je op een rijtje! 

1. Diskodip

Vrijdag 13 januari staat in het teken van een speciale hosting door goede vriend Mario Marini. Sinds jaar en dag is hij verbonden met Diskodip en is hij een graag geziene DJ bij ons, dus een hosting kon natuurlijk niet uitblijven. Voor deze avond hebben we Marini gevraagd een lijstje te maken met artiesten. Verwacht een inspirerende, maar vooral een dansbare avond met favorieten. 

Vrijdag 13 januari om 22.00 in Doornroosje

 

 

2. Schuum Live @waalhalla

Iedere maand programmeren we lokale artiesten op een wisselende plek in Nijmegen. Wij sporen de crème de la crème voor je op: van ruwe diamant tot muziekveteraan. Nieuwe acts ontdek je bij de live avond van Schuum!
Deze keer met:
The Garnals
Case Candy
Femme Fugazi

Locatie: Waalhalla
Vanaf: 19:30
Entree: gratis
Wil je zelf een keer komen spelen en maak je zelfgeschreven muziek? Contact: guus@debasisnijmegen.nl

Donderdag 12 januari van 19.30 tot 23.00 in Waalhalla

 

 

3. Metro Kollektief

In 2023 komt Metro Kollektief weer terug met een nieuwe Merleyn-editie vol ijzersterke dj’s. Oude Metro bekende Silvåx is vanuit Praag naar Nederland gekomen om een setje te doen. Staatsbassbeheer komen de beste funky house en techno plaatjes draaien. Ørpheus takes it home met zijn allesverpletterende stevige upbeat trancy techno. Deze editie zorgt er zeker voor dat je het jaar goed in kunt leiden!

Zaterdag 14 januari om 23.00 in Merleyn.

 

 

4. DIVIDID Label Night

DIVIDID is een van de meest vernieuwende Drum and Bass labels van de afgelopen jaren, en ook nog van Nederlandse bodem. Na lange tijd van stilte rondom DIVIDID komen ze terug met hun eigen label night. Voor hun eerste show komen ze naar Doornroosje. Met zowel artiesten die nog niet eerder in Nederland hebben gedraaid, als een terugkeer van bekende gezichten, wordt dit een avond om niet te vergeten.

Zaterdag 14 januari om 23.00 in Doornroosje

 

 

 

5. BinnensteBuiten

Binnenstebuiten is terug uit hun schoonheidsslaapje. Dit keer hangen ze de was op in Doornroosje: verwacht magische bangers, diepere wijsheden, dj’s die als vertellers van de nacht de boel helemaal binnenstebuiten keren. Het clubseizoen is ook voor BinnensteBuiten begonnen.

Zaterdag 14 januari om 23.00 in Doornroosje

 

 

 

Dit vind je misschien ook leuk...