5x jongerentips in Nijmegen - 8 augustus t/m 14 augustus 2022

Pak deze week de leukste festivals en evenementen mee. PONTON, Festival Festiek Etiek, Podium aan de Waal of Huisfissa... Welke ga jij bezoeken? Bekijk de beste jongerentips van deze week hier!

1. PONTON

PONTON is terug! Vorige keer was zo'n succes, dat ze het op 13 augustus nog eens gladjes over doen. Hubert, BijSMAAK en Paak slaan de handen in een voor weer een knallende editie. Nu met een kunstprogramma van WIEBERT en een vleugje Down the Hubertlands. Heerlijke muziek en een multidisciplinaire kunst verspreid over het terrein.

Zaterdag 13 augustus 2022 van 14.00 tot 00.00 uur bij Hubert. Koop je tickets hier.


2. Festival Festiek Etiek

Hier presenteren ze bands en hun muziek van morgen. Ontdek zelf de toppers van Festival Festiek Etiek. Drie dagen, vijf podia, 8 area's en 100+ optredens. Aan welke muziek kun je dan denken? Blues, techno, jazz, Nederlandstalig, Indie én alles wat we vergeten zijn komt ook voorbij. 

Dagelijks van 17.00 tot 20.00 uur vanaf 12 augustus 2022 t/m 14 augustus 2022 in Park Brakkenstein. Bekijk hier de website.
 


3. Podium aan de Waal, Mensen Zeggen Dingen

Mensen Zeggen Dingen, een van de grootste platformen van Nederland voor poëzie en spoken word, is opgericht aan de Waal. Jesse Laport is sinds jaar en dag verbonden aan dit platform als vaste spreker en regiohoofd, en stelde voor Podium aan de Waal een programma van lokale sprekers samen.

Zondag 14 augustus om 16.00 uur in De Lindenberg. Bekijk hier de website
 

4. Podium aan de Waal, iPut

Verwacht verhalen, gedichten en muziek in een sprookjesachtige installatie. De iPut is een plek om in een sfeervolle omgeving te luisteren naar woorden en klanken. Het is een doorlopend programma met verhalen geschikt voor jong en oud. 

Zondag 14 augustus 2022 van 14.00 tot 17.00 uur in De Lindenberg. Bekijk de website hier.

 

5. Huisfissa (GEANNULEERD)

De laatste editie van Huisfissa wordt gevierd bij Strandbar Stek, hier moet je dus bij zijn! Je geniet van de lekkerste hiphop, R&B, house en disco hitjes tijdens deze laatste editie. Speel een potje beerpong, Kingsen of het krokodillenspel met je vrienden, want deze spelletjes zijn allemaal aanwezig! 

Helaas is Huisfissa geannuleerd. Houdt www.strandbarstek.nl in de gaten voor de laatste evenementen en nieuws. 

 

Dit vind je misschien ook leuk...