5x jongerentips in Nijmegen - 30 januari t/m 5 februari

Subcultuur bestaat 10 jaar en de nieuwe Brebl gaat open! In bijzondere week in de wereld van Nijmeegse cultuur dus. Met deze tips verveel je je zeker niet. ​

1. Subcultuur

10 jaar Subcultuur. We gaan dit niet eens proberen samen te vatten in één tekst. Het feit is wel, tien jaar is de verjaardag onder de verjaardagen en die verdient dan ook een onvergetelijke clubnacht. Daarom presenteren we jullie onze line-up van absoluut wereldformaat. In de hoofdrol staat onbetwiste koning van de diepere house stijlen: Âme, in een liefhebbende sandwich bestaande uit Darko Esser en Nuno dos Santos. In de Paarse zaal staan de koninginnen: Peach, Moxie en Davy & Mikey en in het hele pand zal er genoeg feestelijke ongein te beleven zijn waar elke 10 jarige blij van zou worden.

Vrijdag 3 februari om 23.00 in Doornroosje

 

 

2. Voorspel - clubavond in de Thiemeloods

Voorspel is Nimma’s nieuwste clubavond in de Thiemeloods waar je niet tot middernacht hoeft te wachten op de beste dj’s maar waar het feest eerder begint. Wel een intiem club-gevoel, geen slaaptekort. De beste selectors brengen je disco, house, funk en alles met een groovy sound. Vroeg komen was nog nooit zo leuk!

Vrijdag 3 februari en zaterdag 4 februari van 20.00 - 1.00 in Thiemeloods

 

 

3. Daniël Arends

Lieve mensen, ik treed 2 keer per avond op
Ik speel 2 verschillende stand up comedy-shows van ruim een uur. 
De 1e show is getiteld: Thuis praat ik bijna nooit
en de 2e show is getiteld: God is mijn rechter
Je kan kiezen naar welke je gaat, maar je kan ook naar allebei. 
Veel plezier. 
Daniel

Zaterdag 4 februari van 21.15 - 22.15 in de Stadsschouwburg Nijmegen

 

 

4. Opening nieuwe Brebl

Dansbare souljazz door een killer combi van Nederlandse podiumbeesten. Binnen enkele jaren zijn Montis, Goudsmit & Directie dé Souljazz-sensatie van Nederland geworden. Nog voordat hun debuutalbum "Taste of Culture" in december 2019 verscheen werd de band geboekt in binnen- en buitenland.

Of ze nu op North Sea Jazz, Mañana Mañana of in Paradiso spelen, het publiek wordt met aanstekelijke grooves opgezweept. Het repertoire van de band is niet onder één hoedje te vangen, want in de stofwolk waar zij hun publiek in achterlaten kun je sporen funk, rock en ballads terugvinden.

Woensdag 1 februari van 20.30 - 23.00 in Brebl

 

 

5. L.A. Edwards

L.A. Edwards is de formatie rondom de Amerikaanse singer-songwriter en multi-instrumentlist Luke Andrew Edwards. Artiesten als The White Buffalo en Lucinda Williams  namen de band al op sleeptouw als support en nu staan ze op eigen kracht in Merleyn.

Op hun tweede album Blessings From Home ontwikkelt L.A. Edwards hun Laurel Canyon-geluid verder waarbij ze hun sierlijke, groove-gedreven rockliedjes een goede dosis zonovergoten ‘west coast’ twang meegeven.

Woensdag 1 februari om 22.00 in Merleyn

 

 

 

 

 

 

 

 

Dit vind je misschien ook leuk...