3x jongerentips in Nijmegen - 3 t/m 9 juli

Ontdek wat Nijmegen deze week te bieden heeft met deze 5 jongerentips! Mis niets en beleef Nijmegen op z'n best.

1. Hubert PubQuiz

5 juli slaat Hubert de handen in één met Upbeatles voor een uitdagende pubquiz. Deze pubquiz vindt plaats op ons heerlijke terras in de avondzon en zal van 20:00 tot uiterlijk 22:30 duren.

Woensdag 5 juli 2023 van 20.00 - 22.30 uur in Hubert

 

 

2. Tim Herfst & Tim Stone

Op zaterdag 8 juli komt oud bekende Tim Herfst weer langs voor een all nighter in Merleyn. Dit doet hij dit keer samen met Tim Stone! De Nijmeegse Tim Herfst draait al even mee en heeft al op veel toffe plekken gestaan, zo is hij een tijd resident geweest bij Subcultuur, stond hij op Soenda festival en heeft hij zijn eigen stage op Geheime Liefde Festival.  Daarnaast heeft hij al met wat behoorlijk grote namen de booth mogen delen: Olivier Giacomotto, Coeus, Olivier Weiter, Miss Melera, Budakid, Mees Salome, Hollt om er maar een paar te noemen.

Zaterdag 8 juli 2023 om 23.00 uur in Merleyn

 

 

3. Podium aan de Waal, Partout

Zondagmiddag kun je bij Podium aan de Waal terecht voor een multicultureel programma, gepresenteerd door Rose en Nadia van Partout. Er is een live optreden van Nour Miara (My Identity), muziek uit Palestina. En Teningbe La Diva Diawara uit Guinee, komt dansen. Naast de optredens is er ruimte om lekker te dansen en is er een markt waar verschillende organisaties en landen zich presenteren, waar je terecht kunt voor haarvlechten, schminken en handwerken. Bovendien worden er allerlei lekkere hapjes uit verschillende landen aangeboden.

Zondag 9 juli 2023 om 14.00 - 17.00 uur aan de Waal. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 

 

 

Dit vind je misschien ook leuk...