5x jongerentips in Nijmegen - 28 november t/m 4 december

Ook deze week is er weer genoeg te doen voor jongeren! Ga in gesprek met mensen met een bijzonder levensverhaal, bezoek een van de velen feestjes of ga naar het concert van Guus Meeuwis. 

1. Nimma Talks presenteert: Je mag me alles vragen

Weet je even niet meer welke kant je op moet? Of ben je heel nieuwsgierig naar het levensverhaal van bijzondere mensen? Dan is dit event voor jou! Tijdens deze avond mag je mensen met een bijzonder beroep of levensverhaal alles vragen. In kleine groepjes krijg je de kans om met 2 inspirerende mensen in gesprek te gaan. Denk bijvoorbeeld aan een drag queen, een ex-militair die op heftige uitzendingen is geweest, iemand die lang op straat geleefd heeft of iemand die jong haar vader is verloren.

Woensdag 30 november van 19.00 tot 21.30 bij Thiemeloods.

 

 

2. Guus Meeuwis

Guus Meeuwis keert terug naar Doornroosje met de ‘In De Basis Clubtour’. Nog niet eerder hoorde je zijn liedjes, waaronder de grootste hits, in deze pure vorm. Met een kleine bandbezetting wordt het uiteraard weer een feest der herkenning: een clubtour zoals Guus die nog nooit gegeven heeft.

Vrijdag 2 december om 20.30 in Doornroosje

 

 

3. Wet/Works

Na het grote succes van de eerste editie ‘Waalstand’ meert Wet/Works 3 december weer aan in de Merleyn. Wet/Works brengt een clubnacht vol Minimal House naar Merleyn. Zwem door het geluid in een nacht die maar blijft golven met groovy basslines, funky drums en fijne deuntjes. De stroming is na 22 Oktober nog niet gestopt, golven zijn er om gebroken te worden.

Zaterdag december om 23.00 in Merleyn

 

 

4. Archipel

Let’s dance in style, let’s dance for a while: Op vrijdag 2 december keren we terug in Doornroosje met een clubnacht in de paarse zaal. Er staat een line-up met landelijk talent en internationale allure klaar om samen met jullie de Archipel-Jungle af te breken.

De uit Kyoto afkomstige, maar in Berlijn gevestigde DJ en producer Alex Kassian has seen it all. Met zijn optimistische en energieke sound reisde hij met zijn shows over de hele wereld; van Tokyo naar Delhi tot aan alle clubs in Berlijn. Ditmaal debuteert hij in Nijmegen met zijn verfijnde House Grooves.

Vrijdag 2 december om 23.59 in Doornroosje

 

 

5. LOEV

LOEV, hét podium voor Nijmeegse hiphop, presenteert vanavond het verzamelalbum Twenty Four Talents III, met optredens van Serreh, Yaps,  Jeanno, Jasiu +Mik Nilesh +Zaffré.

Afgelopen maanden is LOEV met een groep van 5 opkomende Nijmeegse artiesten druk bezig geweest met het maken van een nieuwe editie van het verzamel album: “Twenty Four Talents” Ze zijn samen de studio ingedoken met ieder zijn eigen stijl, wat heeft geleidt tot een gevarieërd eigenzinnig project. Vrijdag 2 december gaan ze tijdens deze LOEV x T4T editie het album voor het eerst presenteren aan de buitenwereld. De avond wordt aangevuld met hiphop bangers, dus kom samen met ons dansen, hypen en genieten!

Vrijdag 2 december om 22.00 in Merleyn

 

 

 

 

 

Dit vind je misschien ook leuk...