5x jongerentips in Nijmegen - 27 maart t/m 2 april

Er staan weer super veel leuke events op de planning deze week! Vier de lente met deze fijne jongerentips. 

1. MEAU

MEAU is het soloproject van zangeres, songwriter en producer Meau Hewitt. Meau maakt kleine, pure liedjes over dagelijkse onderwerpen als de liefde, persoonlijke ontwikkeling en eenzaamheid. Haar warme stem en dromerige koortjes landen daar waar akoestische instrumenten en elektronische geluiden samenkomen. Een paar grote inspiratiebronnen van Meau zijn Eefje de Visser, Jeremy Zucker en Holly Humberstone.

Donderdag 30 maart om 20.15 in Doornroosje, Stationsplein 11 6512 AB Nijmegen. 

 

 

2. Indie Disco

Het voorjaar staat voor de deur en dat moet gevierd worden! Daarvoor de uitgelegen mogelijkheid in Merleyn op 31 maart bij Indie Disco. Indie Disco is hét feest voor eenieder die z’n dansvloervitamines wel met een alternatief smaakje prefereert. Van The Smiths tot Tame Impala, van Caribou tot Courtney Barnett, en van Radiohead tot Kendrick Lamar.

Vrijdag 31 maart om 23.00 in Merleyn, Hertogstraat 13 6511 RV Nijmegen.

 

 

3. MESh Dansvoorstelling

MESh is een educatieve dansproductie en toont met de voorstelling MESh rauwe en universele emoties die jongeren en volwassenen in de huidige maatschappij kunnen ervaren. Wij als studenten, dansers en makers hopen met de voorstelling MESh bewustwording te creëren.

Dinsdag 28 maart donderdag 30 maart om 20.00 in Waalhalla, Winselingseweg 12 6541 AK Nijmegen.

 

 

4. Science Café > Solar Fuels

Tijdens het Science Café leer je alles over zonnenenergie. Maar hoe zet je zonne-energie om in chemische energie? Daarvoor kijken wetenschappers naar de fotosynthese in planten. Tal van projecten werken momenteel aan het imiteren en verbeteren van deze groene raffinaderijen om CO2-neutrale zonnebrandstoffen te maken. 

Woensdag 29 maart van 19.30-22.00 op Novio Tech Campus, Transistorweg 7N 6534 AT Nijmegen.

 

5. Bram & Bass

1 april, bass in je bill. Het is geen grap, Bram & Bass is namelijk weer terug in Merleyn. Een avond ouderwets grappen en grollen op wat weer een mals feest belooft te worden. Ondertussen zijn de brammen natuurlijk berucht:  het uit de handgelopen huisfeest waar je géén domme hits hoorde maar wel domme drum & bass is ondertussen een van de vetste drum & bass feesten in de stad.

Zaterdag 1 april om 23.00 in Merleyn, Hertogstraat 13 6511 RV Nijmegen. 
 

 

 

Dit vind je misschien ook leuk...