5x jongerentips in Nijmegen - 23 t/m 29 oktober

Het is weer tijd voor de vijf beste jongerentips van deze week! Met deze events haal je het beste uit je week in Nijmegen. ​

1. To Berlyn

Zaterdag 28 oktober 2023 is het tijd om de stad weer op te lichten met de club sessie ‘To Berlyn’. Elektronische melodielijnen, rollende techno kicks in een atmosfeer waarin we het besef van tijd even vergeten. Onze intieme en sfeervolle clubnachten staan garant voor een overdosis aan elektronische muziek waarvan je het bestaan vaak niet eens wist.

Zaterdag 28 oktober om 23.00 uur in Merleyn
 

 

2. Fiesta Macumba

NIMMA..WOW! De vorige editie van Fiesta Macumba in Roosje was A-MA-ZING Dikke shoutout naar iedereen die uit volle borst meezong en de dansvloer liet barsten. Zet familia in je agenda, want op 27 oktober zijn ze er weer met de hottest rhythms die Latijns-Amerika te bieden heeft!

Vrijdag 27 oktober om 23.30 uur in Doornroosje

 

3. Schuum Live @Eetbar Bloom

Na een succesvolle Schuum editie in De Basis, vervolgen we het Schuum-seizoen op 26 oktober in Eetbar Bloom. Dit keer op het podium: Tijn Winters, (poëzie op dromerige, experimentele pop), Iris Romeijnders (creatieve duizendpoot met jazzy sounds) en Hanneke de Jong (prijswinnende singer-songwriter en theatermaker). 
 

Donderdag 26 oktober 20.00 - 23.00 uur in Eetbar Bloom. 
 

 

4. WTF Halloween

Al jaren de meest angstaanjagende traditie voor de Nijmeegse raver: WTF Halloween.  Door een stevige line-up die iedereen de stuipen op het lijf zal jagen krijgen we in de Rode Zaal een flinke dosis neurofunk door je schedel geboord en voegen we in de Paarse Zaal daar acid, jungle en de meest eclectische bevers aan toe. Genoeg momenten dat je denkt: WTF?!

Zaterdag 28 oktober om 23.00 uur in Doornroosje

 

5. Blackwater Holylight + Iron Jinn

Blackwater Holylight, afkomstig uit Portland, Oregon, is een veelbelovende band die elementen van psychedelische rock, doom en shoegaze combineert voor een uniek geluid. Opgericht in 2016, biedt de band betoverende zang, zware riffs en dromerige texturen. Hun muziek creëert een intrigerende sfeer die luisteraars meeneemt op een sonische reis door duistere en dromerige landschappen. Met hun meeslepende composities heeft Blackwater Holylight al snel aandacht getrokken in alternatieve muziekkringen. Het laatste album uit 2019 ‘Silence/Motion’ krijgt binnenkort een opvolger.

Dinsdag 24 oktober om 20.30 uur in Doornroosje

 

Dit vind je misschien ook leuk...