5x jongerentips in Nijmegen - 21 t/m 27 november

Brrr... er is een koude week aangebroken! Dans jezelf warm op een van de vele leuke feestjes of kijk de mooiste films tijdes RAW CINEMA. Een hele fijne week gewenst. 

1. Fuck Up Night

Het is alweer tijd voor de 8e editie van de FuckUp Night in Nijmegen. FuckUp Nights zijn populair over de hele wereld. Op deze avond vertellen ondernemers en bestuurders uit regio Nijmegen over hun grootste blunders gedurende hun carrière. Meld je aan en leer van hun fouten!

Op deze avond staat het maken van fouten centraal. Het zal je duidelijk worden dat iedereen fouten maakt en dat het maken van fouten een factor is voor succes! Een mooie leerschool dus.

Dinsdag 22 november van 19.00 tot 21.00 bij Novio Tech Campus
 

2. RAW CINEMA

Laat je onderdompelen in de wereld van een film. Een bijzondere avond op het NYMA-terrein georganiseerd door Go Short en studenten van ArtEZ.

Studenten van ArtEZ ontwikkelden samen met Go Short Raw Cinema. Een multidisciplinair en avondvullend programma rondom korte film. Tijdens de avond staat één film centraal. Alle rauwe ingrediënten van deze film worden onder de loep genomen. Door middel van vertoningen, gesprekken en muziek word je de hele avond ondergedompeld in de wereld van één film. Uiteraard onder het genot van een drankje.

Donderdag 24 november van 20.00 tot 23.59 in de Vasim

 

 

3. INNOVATE MEETUP, De Chip Generatie

Chiptechnologie maakt ons super-human. Chips maken niet alleen het internet of elektrische auto’s mogelijk, ze maken onze generatie veel slimmer, gezonder en sterker dan voorgaande generaties. Daarnaast spelen ze ook nog eens een cruciale rol in het oplossen van de wicked problems zoals bijvoorbeeld het klimaat en de energietransitie. We kunnen er niet omheen: wij zijn de chipgeneratie.

Donderdag 24 november van 20.00 tot 21.30 in de Lindenberg

 

 

4. Fiesta Macumba

NIMMA! 25 november is Fiesta Macumba weer terug in Doornroosje. Je weet het, de hitte bij Fiesta Macumba is niet te houden en jij kan erbij zijn. Haal jouw kaartjes MUY rapido.

Fiesta Macumba maakt al jaren door heel Nederland het nachtleven onveilig met het inmiddels bekende recept: dansen, flirten en genieten van de lekkerste Música Latina, van toen en nu. De Fiesta Macumba Soundsystem & friends bombarderen de dansvloer met een molotovcocktail van exotische geluiden: reggaeton, cumbia, salsa, merengue, bachata, dancehall, latin hiphop… Alles wordt in de blender gegooid met een dampende dansvloer als resultaat.

Vrijdag 25 november om 23.00 in Doornroosje

 

 

5. Planet Rose is op Drift

Wanneer Drift de herfst inluid met hun eindejaars editie, kan Planet Rose niet achter blijven om iedereen te voorzien van een afterparty. Na het dansen in een dampened zee van kleuren, ontwaakt de nacht en maken we ons klaar voor gezelligheid tot in de vroege uurtjes.

Zaterdag 26 november om 23.59 in Doornroosje
 

 

 

 

 

Dit vind je misschien ook leuk...