5x jongerentips in Nijmegen 20 t/m 26 mei

Ben jij na het Pinksterweekend ook weer volledig opgeladen? Goed nieuws! Want er is komende week weer genoeg te doen in Nijmegen. Lees snel verder voor onze jongerentips!

1. De Joardy Show 

In deze sketchvolle theatershow brengt Jim Deddes het volledige JOARDY-universum tot leven. Een avond met de hits Harco en Brian Rompoe, zwaar ongefilterd privémateriaal van Jim en meerdere comedyworkshops van Oscar Aerts (GTST en Costa!). Wees er snel bij want DE JOARDY SHOW gaat ziekelijk hard.

Woensdag 22 mei om 20.00 uur in Stadsschouwburg Nijmegen.

 

2. GENESIS 

Betreed de wereld van GENESIS, waar vrijheid beweging in gang zet en muziek en kracht samensmelten. Stel je een dynamische mix voor van R&B, hiphop, trap en andere muziekgenres die een vurig geluid creëert dat de hele nacht doorgaat. Kom hier samen om kracht, sexyheid en empowerment te vieren. Neem al je vrienden mee, OOMS zorgt voor de hype en together we will fuck up the club!

Zaterdag 25 mei om 23.00 uur in Merleyn.

 

3. Brimheim

De Deens-Faeröerse Brimheim schept haar eigen muzikale universum waar gierende gitaren en diepe, intieme vocalen je meenemen op een spannende muzikale reis. Brimheim is Helena Heinesen Rebensdorff, de in Denemarken residerende artieste wiens artiestennaam een hommage is aan haar Faeröerse wortels. Brimheim betekent ‘thuis van de brekende golven’. Als de onwettige liefdesbaby van PJ Harvey en Caroline Polachek bezit Brimheim een emotionele duisternis en mystiek gevoel die leiden naar pakkende refreinen en melodieën, kwetsbare teksten die ook vol hoop en ook humor zitten.

Dinsdag 21 mei 2024 om 20.30 uur in Merleyn.

 

4. Waalhalla Dub #2: With Kibir La Amlak

Alle wegen leiden naar skatepark Waalhalla op 24 mei voor Waalhalla Dub #2. De volledige Willow Hifi geluidsinstallatie zal Waalhalla op zijn grondvesten doen schudden van de reggae-dub-roots-steppers vibraties. Zware bas, liefdevolle vibes, mooie mensen!
Voor deze 2e editie verwelkomen Brother B & Willow Hifi de roots reggae producer Kibir La Amlak voor een live dubset. Dit mag je niet missen!

Vrijdag 24 mei om 21.00 uur in Waalhalla.

 

5. Boozy Bingo 

BEP club meets De Achtertuin voor de ultieme zondagmiddag Bingo ervaring: Boozy Bingo! Trommel je vrienden op en maak je klaar voor een middag vol bingo, cocktails, dansen, hapjes, live muziek, sing-alongs, drag queens en super te gekke toffe megaaaaa prijzen! De presentatie is in handen van SherDonay en Greetje Braadslee. Erbij zijn is meemaken!

Zondag 26 mei om 13.30 uur in De Achtertuin.

 

 

 

 
 

Dit vind je misschien ook leuk...