5x jongerentips in Nijmegen - 20 t/m 26 maart

De lente komt eraan! Luister naar de mooiste plaatjes in de Platenbus, koop vintagekleding op het Vintage kilo sale festival of dans erop los bij een van de dansfeestjes. Dit zijn de tips van deze week.

1. De Platenbus

In de Platenbus bij Brebl worden er 's avonds plaatjes gedraaid! Van de jaren 60 tot begin jaren 90, van rock & roll, soul, disco tot punk en new wave, als het maar swingt. De plaatjes worden deze keer gedraaid door DJ Joep van de Platenbus. 

Vrijdag 24 maart en zaterdag 25 maart van 20.00-1.00 bij Brebl, Waalbandijk 14 d 6541 AJ Nijmegen.

 

 

2. Kaiju @StrandbarStek

Op 25 maart komen er verschillende techno DJ's naar Strandbar Stek, gelegen op het oude industrieterrein NYMA. Lineup: Annika Kitsune, Dj Flanagan en Paul van Berkel.

Vrijdag 25 maart en zaterdag 26 maart van 22.00-6.00 bij Strandbar Stek, Waalplein 5 6541 AX Nijmegen. 

 

 

3. Fiesta Macumba

Op 24 maart is het weer tijd voor Fiesta Macumba. Fiesta Macumba maakt al jaren door heel Nederland het nachtleven onveilig met het inmiddels bekende recept: dansen, flirten en genieten van de lekkerste Música Latina, van toen en nu. De Fiesta Macumba Soundsystem & friends bombarderen de dansvloer met een molotovcocktail van exotische geluiden: reggaeton, cumbia, salsa, merengue, bachata, dancehall, latin hiphop… Alles wordt in de blender gegooid met een dampende dansvloer als resultaat!

Vrijdag 24 maart vanaf 23.00 in Doornroosje, Stationsplein 11 6512 AB Nijmegen

 

 

 

4. Vintage kilo sale festival

Samen met Frabics & More organiseert Hubert de grootste vintage kledingmarkt van het zuiden. Heel het terrein van Hubert wordt vol gezet met kraampjes, kledingrekken en vintage trailers. Na een nieuwe outfit gescoord te hebben kan je lekker een biertje drinken of wat eten op het terras, onder de begeleiding van live muziek. De kledingrekken worden aangevuld, dus er is elke dag iets nieuws te vinden!

Van vrijdag 24 maart tot en met zondag 26 maart 2023 (tijden via link hierboven) | Hubert

 

 

5. Wet/Works

Op 25 maart is Wet/Works terug in Merleyn! Een expeditie naar de dieptes van de house oceaan, stap aan boord van de duikboot van Wet/Works en waag een dansje op de zeebodem. Dit keer zullen ze je onderdompelen met de lekkerste deep en minimal house die Nijmegen ooit gehoord heeft.

Zaterdag 25 maart vanaf 23.00 in Merleyn, Hertogstraat 13 6511 RV Nijmegen.

 

 

Dit vind je misschien ook leuk...