5x jongerentips in Nijmegen - 5 t/m 11 december

De kerstdagen komen eraan! Ook deze week zijn er weer genoeg jongerentips. Met deze feestjes en optredens kom jij alvast in de feeststemming. 

1. Cloudsurfers

Onberekenbaar, zweterig, vlammend: een van de spannendste namen uit de Nederlandse garagepunk is Cloudsurfers. Met injecties vanuit de grunge en psychedelica voelt hun explosieve show alsof je een shot adrenaline recht in je hart krijgt, Uma Thurman style!

Deze met fuzz overgoten garageband met dubbele drum setup zal je overdonderen als een vrachttrein. Nadat ze de meest geboekte band werden van Popronde 2021 maakten ze indruk op de festivals met shows op onder andere Paaspop, Zwarte Cross en Into The Great Wide Open. Verder werd in 2022 het tweede album opgenomen en speelt/speelde de band in Frankrijk, België, Zweden en Denemarken. Dit succesvolle jaar sluit Cloudsurfers af op 22 december met een hometownshow in Merleyn.

Donderdag 22 december om 22.00 in Merleyn

 

 

2. Fiesta Macumba

Fiesta Macumba maakt al jaren door heel Nederland het nachtleven onveilig met het inmiddels bekende recept: dansen, flirten en genieten van de lekkerste Música Latina, van toen en nu. De Fiesta Macumba Soundsystem & friends bombarderen de dansvloer met een molotovcocktail van exotische geluiden: reggaeton, cumbia, salsa, merengue, bachata, dancehall, latin hiphop… Alles wordt in de blender gegooid met een dampende dansvloer als resultaat!

Vrijdag 23 december om 23.59 in Doornroosje

 

 

3. MY BABY

Een live optreden van MY BABY is altijd een enerverende ervaring of zoals ze het zelf noemen: ‘een sjamanistische reis door een samenspel van muzikale visuals en lichtshows’. En dat is geen woord te veel gezegd, want hun liveconcerten hebben een rituele bovennatuurlijke sfeer waar je volledig in op kan gaan. Hun muziek is spiritueel en onderbouwd met hypnotische beats, glanzend soulvolle vocalen en psychedelische riffs.

Vrijdag 23 december om 20.00 in Doornroosje

 

 

4. Voorspel

Voorspel is Nimma's nieuwste clubavond waar je niet tot middernacht hoeft te wachten op de beste dj’s maar waar het feest eerder begint. Wel een intiem clubgevoel, geen slaaptekort. De beste selectors brengen je disco, house, funk en alles met een groovy sound.

23 en 24 december van 20.00-1.00 in Thiemeloods

 

 

5. Psychedelic Rave presents Machine Elves

Brebl invited us to do one more edition, only 8 days before closing for demolition of the building. We are planning to make this a very special edition for you, let's go out with a big bang !!!

Just like the last editions of Machine Elves and Psychedelic Rave we expect this event to sell out long in advance, so grab your tickets now before it's to later

23 en 24 december van 21.00-6.00 in Brebl

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dit vind je misschien ook leuk...