5x jongerentips in Nijmegen - 18 t/m 24 juli 2022

De Vierdaagsefeesten zijn begonnen! Ga met je mooiste roze outfit naar Roze Woensdag of dans erop los bij No Sweat in Merleyn. Met deze tips  vier jij deze bijzondere week het beste!

1. Roze Woensdag Jong!

Roze outfits, regenboogvlaggen, dragshows en heel veel vrolijke mensen… Tijdens dit glinsterende programma kunnen jongeren feest vieren, shoppen, schrijvers ontmoeten, geïnspireerd raken en nog veel meer.

Een speciale jongerenredactie heeft een sprankelend programma samengesteld om op deze dag de LHBTIQ+-community in de spotlight te zetten en queer jongeren het gevoel te geven dat ze zichzelf mogen zijn.  In LUX worden schrijvers, booktokkers en inspirerende gasten geïnterviewd. In het Huis van de Nijmeegse Geschiedenis kun je samen met Terra Nova in gesprek over hoe jouw ideale samenleving eruit ziet. Er kan zelfs worden geshopt: in de bibliotheek staan kramen met zelfgemaakte spulletjes van jonge ondernemers. Buiten op het Mariënburgplein zijn informatiekraampjes te vinden van o.a. COC Nijmegen.

Woensdag 20 juli 2022 om 14.30 uur bij LUX Nijmegen.

 

 

2. WTF

Na lang wachten keert WTF terug tijdens de Vierdaagsefeesten met de hardste line-up tot nu toe. Een avond gevuld met Drum & Bass van wereldklasse, de beste Jungle en de raarste belevingen. Legendarische dnb en dubstep producer Spor komt voor het eerst naar Nijmegen. Sherelle keert terug voor de rewind en wie is toch die mysterieuze Otto von Schirach?

Dinsdag 19 juli 2022 om om 23.59 uur in Doornroosje.  

 

3. No Sweat

Finally! Na het lange wachten zijn we eindelijk terug voor een heerlijke clubnacht tijdens de Vierdaagse. Verwacht een nacht met pompende house grooves en aanstekelijke ritmes in de intieme setting van het vertrouwde Merleyn.

Hiervoor nodigen we één van onze favoriete DJ’s uit, die garant staat voor zweet aan het plafond en big smiles op de dansvloer. Maar hierover later meer! Tickets zijn alleen verkrijgbaar aan de deur, dus kom vroeg om je te verzekeren van een plekje op de dansvloer.

Donderdag 21 juli 2022 om 23.59 uur bij Merleyn

 

 

4. FIBER

Een monsterlijke editie van Fiber kan tijdens de Zomerfeesten kan natuurlijk niet uitblijven. En ook deze keer stellen ze niet teleur. Maak je klaar voor de heerlijkste Dancefloor en Liquid Drum & Bass, ultiem ten gehore gebracht door Matrix & Futurebound, Fade Black, Jannov en Data Break b2b Flexsys, en je favoriete Fiber host: Wolf MC!

Donderdag 21 juli 2022 om 23.59 uur in Doornroosje
 

5. Otis x Brebl | Wicked Jazz Sounds Clubnight

Ook deze zomer presenteert Meneer Otis de hele maand juli jazz, funk en soul in Brebl. Met concerten van de nieuwe lichting (inter)nationaal talent, bijzondere samenwerkingen van regionaal toptalent en jamsessies.

Het is natuurlijk jaren lang dé vaste afsluiter geweest van Otis Park tijdens de Vierdaagsefeesten, daarom kunnen ze ook dit jaar niet ontbreken. Niet in het Kronenburgerpark, maar tot in de late uurtje’s in Brebl!

Dagelijks van 22 juli t/m 23 juli 2022 van 23.59 tot 04.00 uur in Brebl.

 

Uitagenda

Dit vind je misschien ook leuk...