5x jongerentips in Nijmegen - 15 t/m 21 mei

Ook deze week zijn er weer genoeg leuke dingen te doen in Nijmegen! Wij hebben de leukste jongerentips voor je op een rijtje gezet. 

1. Platenmarkt

Muziekliefhebbers opgelet! In samenwerking met Marini Records organiseert Hubert de gezelligste platenbeurs van Nijmegen. We halen onze favoriete DJ’s en platenhandelaren uit heel Nederland naar Hubert toe. Wat je muzieksmaak ook is, hier ga je wat vinden. Platen verkopen? Koop je eigen meter via deze link: https://ticketl.ink/xvxLg. Kom gezellig diggen, eten, drinken en genieten van de DJ’s die je rondstruinend begeleiden met de beste tunes.

Zaterdag 20 mei van 10.00-17.00 uur bij Hubert Nijmegen

 

 

 

2. NOIR.

Noir. is dé clubnacht voor liefhebbers van hiphop en R&B in Doornroosje. Tijdens Noir. kan je de hele avond dansen op de grootste hits van het moment maar ook genieten van jouw favoriete classics en de nog te ontdekken pareltjes.

Met nationaal bekende DJs achter de draaitafels, brengt Noir. een nieuwe sound naar Nijmegen. Van Kendrick Lamar, Drake, Cho & Megan Thee Stallion tot Wizkid, Kevin & SZA. Kortom, de beste R&B, hiphop en afrobeats.

Vrijdag 19 mei om 23.59 in Doornroosje

 

 

3. Acid Dad

Acid Dad bestaat als band sinds 2014 en is sinds 2016 actief als toerende band in de Amerikaanse psych-rock scene. Naast vele live optredens en tournees in eigen land komt Acid Dad nu voor het eerst naar Europa en speelt ook in Merleyn.

Dinsdag 16 mei om 20.30 uur in Merleyn.

 

 

 

4. De Roos van Nijmegen Finale

De Roos van Nijmegen is dé competitie voor muzikaal talent uit Nijmegen. Al sinds 1986 maakt De Roos een belangrijk deel uit van de Nijmeegse muziekscene, en biedt de wedstrijd het perfecte podium voor ambitieuze beginnende bands met een eigen repertoire uit de regio Nijmegen. In drie voorrondes strijden muzikanten in Merleyn voor een plek in de finale, en dit zijn ze dan: de finalisten die zullen shinen in Doornroosje tijdens de finale!

Donderdag 18 mei om 19.30 in Doornroosje
 

 

5. All Breaks Allowed

De missie van All Breaks Allowed is om breaks naar Nijmegen te brengen. Na twee succesvolle edities zetten ze een tandje erbij en duiken ze de donkere kant in. Tijd voor weer een avond vol machtige breaks en grondschokkende baslijnen, diepe klanken en felle zang.

Vrijdag 19 mei om 23.00 in Merleyn

 

 
 

 

 

Dit vind je misschien ook leuk...