5x jongerentips in Nijmegen - 13 t/m 19 maart

Deze week staan er weer genoeg leuke jongerentips op de planning! Ruil kleding tijdens een kledingruil, bezoek het duurzaamheidscafé of een van de leuke feestjes. 

1. Kledingruil

Puilt je kledingkast uit? De bibliotheek in Hatert organiseert een kledingruil! Op 14 maart kun je tussen 12.00 en 14.00 uur langskomen om nog goede kleding die je niet meer draagt, in te ruilen en nieuwe items te scoren. Tijdens de kledingruil is er ook een repairhoek waar je een gaatje of losgekomen knoopje kunt laten herstellen.

Dinsdag 14 maart van 12.00-14.00 in Bibliotheek Hatert, Couwenbergstraat 20 6535RZ Nijmegen. Koop hier je tickets.

 

 

2. Duurzaamheidscafé: waterkwaliteit

Zo’n 80 procent van de slootjes, vennetjes en grachten in Nederland scoort matig tot slecht op waterkwaliteit. Recente metingen doen alle alarmbellen rinkelen. Veel leven onder water heeft het zwaar. Over dat verstoorde ecosysteem gaat het Duurzaamheidscafé Nijmegen van dinsdag 14 maart 2023 in LUX. Wat is er aan de hand, wat kunnen we doen, heeft water rechten? En hoe zit het eigenlijk in en rond Nijmegen?

Dinsdag 14 maart van 20.00-21.30 in LUX Nijmegen, Mariënburg 38 6511PS Nijmegen. 

 

 

3. LOEV

Bij LOEV op 17 maart draaien de DJ’s iconische pokoes van o.a. Ronnie Flex, SFB en Jonna Fraser in Merleyn. Daarbij zal opkomende artiest Valli een live show geven, die onlangs zijn eerste single heeft uitgebracht genaamd “Magisch”. Let’s go back in time om te dansen op nostalgische bangers.

Vrijdag 17 maart vanaf 23.00 in Merleyn, Hertogstraat 13 6511 RV Nijmegen. 

 

 

4. Remedy

Here’s your Remedy! Na een geslaagd feest in december hebben we besloten om de dosis medicijnen op te voeren en jullie deze keer een avond vol met de hardste bass house in Doornroosje te bezorgen. De volledige line-up wordt zeer binnenkort bekend gemaakt, maar we kunnen nu al laten weten dat we een hele toffe naam hebben uitgenodigd helemaal uit de Verenigde Staten… Hij zou gezien kunnen worden als de koning van Bass-House, en hij speelde shows op festivals als Lollapalooza, Tomorrowland & EDC Las Vegas. Kun jij raden wie het is?

Vrijdag 17 maart vanaf 23.00 in Doornroosje, Stationsplein 11 6512 AB Nijmegen.

 

5. Schuum

Iedere maand programmeren we lokale artiesten op een wisselende plek in Nijmegen. Wij sporen de crème de la crème voor je op: van ruwe diamant tot muziekveteraan. Nieuwe acts ontdek je bij de live avond van Schuum! Deze keer met: Überhaupt, Dosko en Balou.

Wil je zelf een keer komen spelen en maak je zelfgeschreven muziek? Contact: guus@debasisnijmegen.nl

Donderdag 16 maart van 20.00-23.00 bij Franco James, Priemstraat 9 6511 WC Nijmegen.
 

 

Dit vind je misschien ook leuk...