5x jongerentips in Nijmegen 13 t/m 19 februari

Deze week dans je op de goede beats van Natte Visstick of dompel je je onder in de intieme, Berlijnse sferen van Club Merleyn. Dit zijn weer de leukste jongerentips voor deze week!

1. Natte Visstick + Dikke Baap + DJ Sjon + DRØGER

Vanavond staat het voorfront van de “meme techno” scene in Doornroosje: Natte Visstick en Dikke Baap. Beide promintent lid van het Pestcore collectief (met o.a. Gladde Paling en Vieze Asbak) en fanatiek maker van gewoon de muziek die zij leuk vinden: keiharde beats met aanstekelijke melodien en grappige samples, helemaal 2023 proof en érg gaande. Dikke Baap ken je misschien van “IK TRIP ‘M”, samen met Natte Visstick of zijn loeiharde Beuk Remix van Bizzy zijn “Traag” en Natte Visstick gaat meermaenviral met o.a. “Visstick Gooi Die Kanker Kick” en “Lekkere Boterham”

Zaterdag 18 februari om 23.00 in Doornroosje

 

2. To Berlyn

Maak je klaar voor de volgende clubnacht in Nijmegen city, want zaterdag 18 februari is het weer zover. Dan komen we alweer samen op de dansvloer van Club Merleyn en onderscheiden we de liefhebbers van de massa.

Onze intieme en sfeervolle clubnachten staan garant voor een overdosis aan elektronische muziek waarvan je het bestaan niet eens wist. To Berlyn is daarmee een plek waar Minimal & Techno liefhebbers de dansvloer claimen en het besef van tijd heel even vergeten. “Enter a Bar & Leave a Club”. Onder leiding van Marvin Late gaan we terug naar de basis, waar het draait om mensen te verenigen met elektronische muziek zonder enige remming of nonsens.

Zaterdag 18 februari om 23.00 in Merleyn

 

 

3. Fotowandeling: Urban Jungle Nijmegen

De fotowandeling van 16 februari voert je door de urban jungle die Nijmegen ook kan zijn. Nu eens niet de stenen, maar we gaan juist naar de parken in Nijmegen! We beginnen bij het Valkhofpark met zijn schitterende uitzicht op de Waalbrug, en eindigen via het Kronenburgerpark, als bezongen door Frank Boeijen.

Tijdens de wandeling focussen we op gelaagdheid. Hoe kunnen we nu de stad fotograferen vanuit de natuur in het park. Of juist het park in al zijn facetten? Door gelaagdheid in je foto te gebruiken, maak je diepte en wordt je foto een stuk interessanter. Na deze wandeling weet je hoe je gelaagdheid kunt gebruiken om een minder platte weergave van je stad of omgeving te maken.

Donderdag 16 februari van 9.30 tot 12.00 verzamelen bij de trappen bij Museum Valkhof, Kelfkensbos 59.

4. Borokov Borokov

Het Belgische duo Borokov Borokov staat garant voor rauwe, energieke shows en koortsachtige dans. Het Antwerpse project biedt een beukende mix van hi-NRG, punk, pop, hardcore, loungemuziek en powerballads. Absurd en bizar, de driedelige groep pronkt met sympathieke mindfucks terwijl ze overgaan van slordige acid-flashbacks naar stevige synthpop.

Borokov Borokov belooft een rel van wiebelige en rare synthlijnen, ritmes en teksten. De band maakte eerder indruk op het Valkhof Festival en in Park Kronenburg.

Donderdag 16 februari om 21.00 in PAAK

 

5. Diaspora

Diaspora is een nieuwe energieke clubnacht in het hart van Nijmegen. Een plek waar unieke muziek, ideeën en mensen samen komen. Een avond waar we dieper gaan in verschillende muziekculturen en deze samenvoegen.

Line up: FS Green + DIFFSUMM + Dave Nunes + Marith + Blacksta + Fuegoomamii (MC)

Vrijdag 17 februari om 23.00 in Doornroosje

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dit vind je misschien ook leuk...