5x jongerentips in Nijmegen - 12 t/m 18 juni

Met deze jongerentips maak je de aankomende zomerse dagen overgetelijk. Lees snel verder voor onze vijf beste tips!

1. Schuum live

Iedere maand programmeren we lokale artiesten op een wisselende plek in Nijmegen. Wij sporen de crème de la crème voor je op: van ruwe diamant tot muziekveteraan. Nieuwe acts ontdek je bij de live avond van Schuum! Deze keer weer met gewoon drie acts: Susan Gemser, De Gang Van Zaken en Oh Hazar.

Donderdag 15 juni van 20.00-23.00 in de NDRGRND

 

 

2. WTF

WTF is weer terug in Doornroosje met hun jaarlijkse Smoll edition. Deze extra kleine en extra gekke editie staat in het teken van hun tweede release als recordlabel.  Op de line-up vind je nieuwe en bekende gezichten zoals Tantron, Sano, Koarse, Binary, Multiplex en Jess J.  Zet je raarste zonnebril op tegen de laserstralen en feest dit feestje mee. Er zijn maar 400 kaartjes beschikbaar dus wees er op tijd bij!

Vrijdag 16 juni om 23.00 in Doornroosje

 

 

3. nobuka + Fuensanta + lost verses + Thomas Jaspers

Een avond met een line-up die een genrespectrum van elektronische muziek tot lo-fi, van jazz tot ambient exploreert. Achter de Nijmeegse nobuka schuilt Michel van Collenburg, maker van aangrijpende lo-fi, experimentele electronica en ambient. Onlangs verscheen nobuka’s ‘Fehrbelliner Str’, een prachtige liefdesbrief aan Berlijn, vol fieldrecordings, intrigerende en meeslepende soundscapes die soms prachtig en sereen, maar ook hectisch en weerbarstig zijn.

Vrijdag 16 juni om 20.30 uur in Doornroosje

 

 
 

4. Chupame El Dedo

Twee muzikale genieën van de Colombiaanse muziekscene slaan de handen ineen onder de naam Chúpame El Dedo. Eblis Álvarez (o.a. Meridian Brothers) en Pedro Ojeda (o.a. Romperayo, Los Pirañas, Ondatrópica) brengen het beste in elkaar naar boven in dit project.

Zaterdag 17 juni om 22.00 in Merleyn

 

 

 

5. Vaderdag bij Hubert

Vier 18 juni Vaderdag bij Hubert! Dan is het tijd om je vader, stiefvader, (sugar) daddy en/of papi in het zonnetje te zetten. Het blijft altijd lastig om een cadeau te bedenken op zo'n dag, die zorg ontnemen we je. Het enige wat jullie hoeven te doen is langskomen. Het Hubert assortiment inclusief hottubs & zwembad staan klaar. De muziek wordt verzorgd vanuit de Open Source Radio container. Hier worden de hele dag de lekkerste tunes gedraaid.

Zondag 18 juni van 12.00-22.00 bij Hubert. 

 

 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 

 

 

Dit vind je misschien ook leuk...