5x jongerentips in Nijmegen - 11 t/m 17 december

Ben jij nog opzoek naar leuke plannen? Er is weer genoeg te doen dankzij de Nijmeegse Winterweken, de Ping Pong Club en meerdere toffe feestjes en concerten! 

1. Start Nijmeegse Winterweken

Van 16 december t/m 7 januari vinden in Nijmegen de Nijmeegse Winterweken plaats. Een lichtsculpturenroute inclusief Romeinse quiz, straattheater, kinderprogramma in de Stevenskerk, een nieuwjaarsdip in een echt Romeins badhuis en een lichtjesoptocht met het Amalia Kinderziekenhuis; je vindt het allemaal in de binnenstad tijdens de Nijmeegse Winterweken. 

Zaterdag 16 december t/m zondag 7 januari. Meer informatie vind je op deze pagina

2. Immerge

Na een heftige editie tijdens de zomerfeesten en een intieme soundsystem session is Immerge terug in het vertrouwde Merleyn. Ditmaal pakken we groots uit met een internationale line-up!

Vrijdag 15 december vanaf 23.00 uur in Merleyn
 

3. Ping Pong Club bij Hubert

Zijn jullie klaar voor de allerlaatste editie van de Ping Pong Club?! Bij Hubert hebben ze alvast geoefend. De backhand is nog wat roestig, de conditie is dramatisch maar het sjouwen van bierpullen gaat fantastisch! Trommel je team bij elkaar of vecht oude vetes uit rond de tafel. Om extra sfeer te brengen op dit soort avonden regelen ze de leukste dj’s en de vetste glow in the dark lampen.

Vrijdag 15 december van 19.30 - 23.55 uur in Hubert

4. Oh Hiroshima x TÖRZS

Op woensdag 13 december staat de avond in het teken van geweldige sfeervolle Europese postrock. Dan staan Oh Hiroshima uit Zweden en het Hongaarse Törzs op het podium van Merleyn.

Woensdag 13 december vanaf 22.00 uur in Merleyn

 

5. Gradient

Geboren in 2023 vanuit een wens melodische house en indie dance terug te brengen naar Nijmegen, is Gradient de plek waar je kunt dansen en verbinden. Geleid door warme, kleurrijke tonen die je raken, inspireren en prikkelen. Met een paar mooie hostings bij de Bloemerbar, Club Freya en Ponton Festival op zak, zijn we nu klaar Doornroosje geheel volgens onze stijl in te kleuren. Dit doen we met artiesten van wereldklasse, die je begeleiden op een reis door onbegaande paden.

Vrijdag 15 december vanaf 23.00 uur in Doornroosje. 

 

 

 
 

 

 

 

 

 

 

 

Dit vind je misschien ook leuk...