5x jongerentips in Nijmegen - 10 t/m 16 juli

Het is bijna tijd voor de Vierdaagse! Ook zijn er nog genoeg andere dingen te doen deze week. Lees verder voor de beste 5 jongerentips.

1. Science Café @DeKaaij

Drie van de uitgenodigde sprekers zullen hun verbluffende ideeën en de nieuwste inzichten komen delen tijdens een speciale zomerse editie van het Science Café aan de oever van de Waal.

Dinsdag 11 juli 2023 van 19.30 tot 22.00 uur bij De Kaaij

 

 

 

2. LUWTEN x B.O.X

Een van de absolute hoogtepunten van het recente Birds of Paradise festival was het kersverse samenwerkingsverband van LUWTEN en het Belgische barokensemble B.O.X. De in Rotterdam geboren singer-songwriter en in Nijmegen woonachtige Tessa Douwstra alias LUWTEN vond haar weg naar de grotere podia in Nederland met pure, ontroerende liedjes die op het snijvlak bewegen van pop, electronic en R&B.

Zaterdag 15 juli 2023 om 20.30 uur in Doornroosje

 

 

3. Vintage zomermarkt bij de Kantine van Bairro Alto

Voordat je je in het feestgedruis van de Vierdaagsefeesten stort, kun je op zaterdag 15 juli gezellig borrelen, bijkletsen en vintage items shoppen bij de Kantine van Bairro Alto!

Zaterdag 15 juli 2023 10.00 - 16.00 uur bij Bairro Alto. 

 

 

4. Planet Rose

Net als vorig jaar geeft Planet Rose je Vierdaagse een flinke kickstart. We vullen elke hoek van Doornroosje met de beste techno op een grootse editie waar je door het hele pand van alles kunt ontdekken en waar je de rest van de week last van gaat hebben.

Zaterdag 15 juli 2023 om 23.59 uur in Doornroosje

 

 
 

5. Indie Disco

Geen Vierdaagsefeesten zonder Indie Disco! Op zaterdag 15 juli openen we daarom traditiegetrouw weer met DJ Maarten W de Vierdaagse week in Merleyn. Indie Disco is hét feest voor eenieder die z’n dansvloervitamines wel met een alternatief smaakje prefereert. Van The Smiths tot Tame Impala, van Caribou tot Courtney Barnett, en van Radiohead tot Kendrick Lamar.

Zaterdag 15 juli 2023 om 23.59 uur in Merleyn

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 

 

 

Dit vind je misschien ook leuk...