5x jongerentips in Nijmegen - 10 t/m 16 april

Na een rustig paasweekend is het weer tijd voor heel wat leuke feestjes en events! Dit zijn de beste tips voor deze week. 

1. BLANCO 009

Op zaterdag 15 april organiseert BLANCO hun negende techno dance event in Waalhalla. De line up bestaat die avond uit AFEM SYKO, LAURA VAN HAL en OZUM. Tickets koop je hier

Zaterdag 15 april van 23.00-5.00 in Waalhalla, Winselingseweg 12. 

 

 

2. Kiss Kiss Club

Kiss Kiss presenteert op 15 april een speciale Vegas editie. Dat wordt all out gaan in een ambiance vol met herkenbare zaken die we kennen uit de Amerikaanse gokstad Vegas. Trek een chique pak(je) aan of een nette smoking en laat je verassen!

Zaterdag 15 april vanaf 23.00 in Doornroosje, Stationsplein 11 6512 AB Nijmegen.

 

 

3. Divverent

Dirk Vermeulen, ofwel Divverent, uit Nijmegen combineert hip hop met r&b en house en creëert zo in samenwerking met zijn producer en live-band Sidechain een eigen sound. Zijn emoties vertaalt hij in woorden, doormiddel van diepe teksten en energieke house elementen. Hij neemt je mee door een reis van verdriet en helen. Door dit te delen geeft hij je herkenning en het gevoel dat jij er niet alleen voor staat. De avond vóór de release van zijn nieuwe EP ‘Littekens Helen Niet’ deelt hij dit met ons doormiddel van een liveshow onder begeleiding van Sidechain in de Merleyn.

Donderdag 13 april om 22.00 in Merleyn, Hertogstraat 13 6511 RV Nijmegen.

 

 

4. Golflengte

Golflengte keert terug naar Merleyn! Op 15 april kun je de hele nacht dansen op de beste DJ’s van Soundlab. Golflengte is een multi-genre event met op deze nacht speciale nadruk op de wat hardere stijlen. Verwacht techno, hardtechno en zelfs wat jungle.

Zaterdag 15 april om 23.00 in Merleyn, Hertogstraat 13 6511 RV Nijmegen. 

 

 

5. Archipel

Na ruim zes jaar stopt Archipel met het organiseren van hun event. Om dit afscheid te vieren keren ze nog éénmaal terug naar onze thuishaven Doornroosje voor de allerlaatste clubnacht samen met jullie. Verwacht een flinke dosis Archipel Soundsystem met support van hun favoriete muzikale vrienden. Het is een avond vol met ritmische, minimale house en techno.

Zaterdag 15 april om 23.00 in Doornroosje, Stationsplein 11 6512 AB Nijmegen.

 

 

 

Dit vind je misschien ook leuk...