5x jongerentips in Nijmegen - 6 november t/m 12 november

Er is weer een nieuwe week aangebroken vol met leuke feestjes, concerten en een toffe pubquiz! Waar ga jij naartoe?

1. Bram & Bass

Op 10 november vindt de tiende editie van Bram ’n Bass plaats. Ze verwelkomen jullie voor een zes uur-lange elektronische extase in Merleyn. Doe je stoutste schoenen aan en gooi die voetjes van de vloer.

Vrijdag 10 november om 23.00 uur in Merleyn.

2. Diskodip

Diskodip keert op 10 november terug in Doornroosje met een avond om je vingers bij af te likken. Met “one of the scene’s brightest rising stars” Jennifer Loveless, de hotste house DJ van Nederland Fafi Abdel Nour en onze resident Lysah die voor de eerste keer b2b gaat met een oude bekende van Diskodip: Aziz. Een dansbare avond waarvan je weet dat die gaat komen, maar je alsnog verrast.

Vrijdag 10 november om 23.00 uur in Doornroosje.

 

3. Bohren & Der Club Of Gore

De instrumentale, Duitse slowjazz/ambient band Bohren & Der Club Of Gore werd gevormd in 1992 door jeugdvrienden en maakt, zoals ze het zelf omschrijven, ‘doom ridden jazz music’. De band kent elkaar namelijk uit de grindcore-, hardcore-, death- en doom metal-scene en benoemd deze genres naast jazz en ambient als hun grootste inspiratiebronnen.

Zaterdag 11 november om 20.15 uur in Doornroosje.

4. Pubquiz

Elke eerste maandag van de maand organiseren ze bij de industrie een pubquiz. Je kan een team samenstellen van maximaal 5 personen en hiermee de strijd aan tegen de andere teams. Wij hebben hiervoor een mooie deal. Een hoofdgerecht en deelname aan de pubquiz voor €20,-

Maandag 6 november 20.00 - 23.00 uur bij de Industrie.

 

5. CLARK

De Britse muzikant en producer Chris Clark is een pionier op het gebied van soundtracks en elektronische muziek. Al 20 jaar is hij actief en brengt hij muziek uit op het gerenommeerde Warp Records waar artiesten als Aphex Twin, Squarepusher, Flying Lotus en ook Squid zijn getekend.

Vrijdag 10 november om 20.30 uur in Doornroosje.

 

 

 

 

Dit vind je misschien ook leuk...