The Vibe of the Future Festival

The Vibe of the Future op Novio Tech Campus

 » Werk & ondernemen » Nijmegen innoveert

Op donderdag 8 september 2022 van 16.00 tot 22.00 uur vindt The Vibe of the Future plaats op Novio Tech Campus in Nijmegen! The Vibe of the Future is een inspiratiefestival voor ambitieuze en creatieve innovators in health & high-tech.

Voor de meesten van ons blijft de toekomst een mysterie. Toch zijn er mensen die veel verder durven te kijken dan wat bekend is of als normaal wordt gezien. Op deze dag worden verhalen van deze mensen gedeeld. Mensen die in de diepte van het onbekende kijken, balanceren aan de rand en de sprong wagen. Ze delen hun ups en downs, worstelingen, dromen, de kennis die ze onderweg hebben opgedaan en de impact die ze hopen te maken.

Verken nieuwe perspectieven op innovatie, ondernemerschap en wetenschap – en vooral hun betekenis en waarde voor een toekomstbestendige samenleving tijdens The Vibe of the Future. Met onder andere Bas Bloem and Lucas de Man in het programma. Allemaal onder het genot van kunst, creatief eten, nieuwe verbindingen leggen, chillen en loungen.

Het evenement is er voor iedereen die betrokken is bij of geïnteresseerd is in innovatie, ondernemerschap en wetenschap in de gezondheids- en hightechindustrie. Er zijn twee soorten tickets te halen: een vol festivalticket (16.00 tot 22.00 uur) en een avondticket (18.00 tot 22.00 uur). Haal je gratis tickets voor het festival hier.

Samen met: Briskr, Byondis, CITC, HAN Hogeschool, Health Valley Netherlands, IntoNijmegen, Kadans Science Partner, NEC, Nexperia, Noviotech Campus, NXP Semiconductors, Oost NL, Radboudumc, Radboud Universiteit, The Economic Board.

Dit vind je misschien ook interessant...