Leer vallen en opstaan tijdens de FuckUp Night met Jeanne van Ittersum en Rob Verhofstad op 22 november

Geen successen, maar ‘fuckups’ delen. StartUp Nijmegen organiseert 22 november samen met HAN Centrum voor Ondernemerschap de 8 ste editie van de FuckUp Night op de Radboud Universiteit. Bij dit evenement worden ondernemers en bestuurders uitgenodigd om hun faalmomenten te delen. Zo laten zij zien dat het pad naar succes niet altijd vlekkeloos verloopt. Studenten en jonge ondernemers leren deze avond dat fouten maken mag én dat je deze fouten juist kunt ombuigen naar waardevolle leermomenten.

Start-ups zijn noodzakelijk omdat zij nieuwe innovaties introduceren en meer baankansen creëren. Maar aan het opstarten van een eigen onderneming zitten risico’s gebonden. Veel jongeren vinden het lastig om risico’s te nemen, omdat ze bang zijn om fouten te maken. In de huidige maatschappij ervaren veel jongeren namelijk een hoge prestatiedruk en krijgen ze het idee dat fouten maken niet goed is. Het is cruciaal om deze jongeren te steunen in hun weg naar succes en te laten zien dat het maken van fouten helemaal niet erg is en dat je er juist van kan leren.

De FuckUp Night is ervoor bedoeld om studenten en jonge ondernemers erop te wijzen dat niet alle paden direct naar succes leiden. Want succes gaat met vallen en opstaan. Drie ondernemers en een bestuurder zijn bereid te vertellen welke menselijke fouten zij gemaakt hebben tijdens hun carrière. Deze editie presenteren StartUp Nijmegen en HAN Centrum voor Ondernemerschap wederom een interessante line-up van sprekers. Mark Bos (Press Play), Petra Benink (Rescope BV & Reparts BV), Rob Verhofstad (Hogeschool Arnhem & Nijmegen) en Jeanne van Ittersum (Trash’ure Taarten) leggen alles op tafel deze avond en vertellen over hun belangrijkste fout en leermoment tijdens hun carrière.

Tessa Pluk van StartUp Nijmegen is enthousiast over deze 8e editie. 'Dat we op zo'n laagdrempelige manier jongeren laten zien dat fouten maken ook heel menselijk is, is erg mooi om te zien. Kwetsbaarheid is noodzakelijk en we zijn trots dat deze sprekers zich daar deze avond voor inzetten.’

Volg de FuckUp Night via Zoom

De tickets voor de FuckUp Night zijn helaas uitverkocht. Wil je het evenement toch volgen en leren van de fouten van ervaren ondernemers? Dat kan op 22 november vanaf 19.00 uur online via Zoom: klik op deze link.
Meeting ID: 812 9767 4969
Passcode: 325419

Dit vind je misschien ook interessant...