Je bent jong? Ondernemend? Start dan je eigen bedrijf in de Regio Rijk van Nijmegen

 » Werk & ondernemen » Nijmegen innoveert

19, 20, en 21 juli starten we met de 3-daagse Bootcamp ZomerOndernemer RijkvanNijmegen. Locatie: StartUp Nijmegen, tegenover het station centraal te Nijmegen, net als in 2019, 2020 en 2021. Vervolgens werk je een maand aan je plan, bezoeken we bedrijven in de regio en leggen we contacten met businessmaatjes. 25 augustus is de grande regionale finale op een surprise locatie. Eind 2022 de landelijke finale en begin volgend jaar de Europese finale. En ja, tussendoor mag je ook nog op vakantie.

Regio Rijk van Nijmegen zoekt jonge ondernemers in de dop. Met Zomerondernemer maak je een start met je eigen bedrijf en ontwikkel je ondernemersvaardigheden in trainingen en workshops. In een gratis traject van zes weken, samen met een groep andere zomerondernemers, word je gecoacht tot echte ondernemer.

Kickstart

Tijdens de training ZomerOndernemer krijg je begeleiding van twee ervaren ondernemerscoaches die je helpen om jouw bedrijf tot een succes te maken. Daarnaast krijg je een businessmaatje: een ervaren ondernemer in de Regio Rijk van Nijmegen die je nog een jaar lang tips en advies kan geven. ZomerOndernemer is een project om jongeren te boeien en te binden aan de regio en waarmee jij wordt voorbereid op een eigen onderneming, of een waardevolle toevoeging krijgt aan je CV.

Blended learning

De training is in de vorm van blended learning. De trainingen zijn face-to-face, aangevuld met e-learning. De sterren staan goed dus we gaan er vanuit dat we elkaar – veilig – live kunnen ontmoeten. De driedaagse start 19 juli bij StartUp Nijmegen, ontmoeten en samenwerken staan centraal. Trainingen en workshops worden afgewisseld met bezoeken aan lokale ondernemers waart we een presentatie en/of rondleiding krijgen. Het programma eindigt eind augustus met een feestelijke finale waarin elke zomerondernemer zijn/haar bedrijf presenteert.

Ben jij die ondernemer?

Ben je tussen de 15 en 25 jaar en woon of studeer je in het Rijk van Nijmegen? Dan heb je nu de perfecte kans om je eigen onderneming te starten. ZomerOndernemer heeft je veel te bieden: een gedegen start van je eigen bedrijf, ontwikkeling van je ondernemersvaardigheden, een goede aanvulling op je CV, een waardevolle vergroting van je netwerk en interessante trainingen en bedrijfsbezoeken. Schrijf je nu in, er is plek voor maximaal 20 deelnemers!

Alle informatie, data en locaties vind je op onze website, hier kan je je ook meteen aanmelden, wees er snel bij!

Zomerondernemer is mogelijk dankzij subsidie van o.m. de gemeenten Nijmegen, Wijchen, Berg en Dal, Beuningen en Druten; de provincie Gelderland en bedrijven/organisaties als StartUp Nijmegen, FONDS 21 en Instituut GAK. Mede hierdoor is de training gratis!

Oproep ondernemers

Wil jij ook een bijdrage leveren aan ZomerOndernemer? Voor ZomerOndernemer 2022 zijn we op zoek naar inspirerende ondernemers, bedrijfsmaatjes en sponsoren. Help jongeren een succes te maken van hun onderneming door hen jouw bedrijf te laten zien, te sponsoren of te coachen. Kijk hier voor meer informatie.

Trainers/coaches: Cees van Diemen en Hans Zomer
Bel: 06-24761007
Mail: rijkvannijmegen@zomerondernemer.nl

Dit vind je misschien ook interessant...