Novio Magica Lite 2024: fantasy, book & film fest

Na een succesvolle eerste editie afgelopen jaar is fantasyfestival Novio Magica op maandag 20 mei terug in de Stevenskerk. Op Tweede Pinksterdag draait het allemaal om makers die magie uit hun hoofd en handen toveren. Denk aan whimsical workshops, bookish bliss, crafting chronicles, mystical makers, magical manuscripts en nog veel meer!

Novio Magica Lite

Deze editie van Novio Magica is een lite-versie, op één locatie. Maar wel met het mooiste decor! In de Stevenskerk luister je naar voordrachten van Nederlandse fantasy-auteurs, er is een boekenpanel voor de nodige leesinspiratie en je kunt in gesprek met schrijvers en uitgevers over het publiceren van eigen werk. En natuurlijk valt er ook genoeg te shoppen! Er zijn boeken in overvloed, maar ook allerlei makers die hun fantasievolle creaties verkopen. Of schuif aan bij een van de speltafels, laat je horoscoop voorspellen of doe mee aan een creatieve workshop. Kijk je liever naar bijzondere outfits? Dan is achteroverleunen bij de Cosplay catwalk iets voor jou. Of loop je liever zelf mee? Het kan allemaal tijdens Novio Magica.

Save the date

Het volledige programma volgt nog, maar houd maandag 20 mei alvast vrij in je agenda!

Novio Magica 2023 - De aftermovie

Een terugblik op afgelopen jaar

Op Tweede Pinksterdag vond Novio Magica plaats in diverse locaties in de binnenstad van Nijmegen. Het eerste boek, film en fantasy evenement in Nijmegen. In LUX, Bibliotheek de Mariënburg, Stevenskerk en Huis voor de Nijmeegse Geschiedenis was er van alles te zien en te beleven.

Bekijk het fotoverslag

Volg Novio Magica op Facebook en Instagram voor het laatste nieuws.