Win: kaartjes voor Jandino Asporaat in de bieb!

Stand-upcomedian, acteur, zanger en presentator Jandino Asporaat komt op vrijdagavond 20 december naar Bibliotheek De Mariënburg. In oktober publiceerde hij zijn boek ‘DINO. Dromen met je ogen open’. Met zijn openhartige verhaal over zijn turbulente leven en succesvolle loopbaan wil hij jongeren inspireren. Wij verloten twee kaartjes én een expemplaar van het boek. Lees snel verder voor onze winactie!

Durf je dromen te verwezenlijken. Deze boodschap wil Jandino aan jongeren meegeven. Trots deelt hij de moeizame weg die hij en zijn familie hebben afgelegd: zijn jeugd op Curaçao en zijn start in Nederland zonder geld en vader. En over het gevecht tegen de vooroordelen, dat in 2017 resulteerde in zijn grote droom: een uitverkochte Kuip.

Stel je vraag aan Jandino

In Bibliotheek De Mariënburg wordt Jandino geïnterviewd door Cesar Majorana, schrijver en presentator van o.a. Club Hub en LIT! van BNNVARA. Ze gaan in gesprek over de hoogte- én dieptepunten in het leven van Jandino op Curaçao en in Nederland. Over de hobbels die hij moest nemen om te worden wie hij nu is. Na het gesprek beantwoordt Jandino vragen uit het publiek. Aan het eind van de avond signeert hij graag zijn boek, dat ter plekke te koop is.

Afbeeldingsresultaat voor DINO. Dromen met je ogen open

Winnen?

In DINO. Dromen met je ogen open vertelt Jandino Asporaat openhartig over zijn leven en loopbaan. Wil jij kans maken op een gesigneerd exemplaar van dit boek en bovendien Jandino in levenden lijve ontmoeten in Bibliotheek de Mariënburg? Reageer op onze winactie op Facebook of Instagram en laat ons weten: Wat is jouw grote droom? 

Tickets

Niet in de prijzen gevallen? Kaarten zijn te koop via de website van de bibliotheek: www.obgz.nl/agenda. Bibliotheekleden, studenten en CJP-houders betalen € 7,50 per kaartje, overige bezoekers € 10,-.

Dit event duurt van 20.00 tot 21.30 uur en is vooral bedoeld voor jongeren tussen de 16 en 25 jaar. Ben je iets ouder of jonger? Dan ben je natuurlijk ook van harte welkom. 

Dit vind je misschien ook leuk