Vierdaagsefeesten muziekthema's: I love music

Op de Vierdaagsefeesten, van 16 t/m 22 juli, verandert heel Nijmegen in één groot festivalterrein. Op meer dan 40 podia treden ruim 1000 artiesten op. Keuzestress? Of zin om eens verder te kijken dan je favoriete podium? In aanloop naar de feesten lichten we elke week een thema uit, met de beste programma highlights. Als tweede: I love music.

Nu al ontdekken wat volgend jaar op Lowlands te zien is? Voor de echte muziekliefhebbers zijn er genoeg pareltjes te ontdekken. Houd je van rock, pop, indie, metal, singer-songwriter, stoner, jazz, garage, punk, folk, americana of rock 'n roll? Houd dan dit thema in de gaten met de beste selectie van wat Vierdaagsefeesten voor jou te bieden heeft en ga op ontdekkingstocht!

Vierdaagsefeesten wordt steeds bekender als de plek waar je niet alleen grote namen vindt, maar ook geweldige nieuwe ontdekkingen. Zo stond Navarone hier jarenlang op Plein ’44 en Suzanne & Freek bij Credible, lang voordat het grote publiek ze leerde kennen!

Valkhof Festival

Valkhof Festival is één van de locaties waar je artiesten vóór hun doorbraak kunt spotten. De afgelopen jaren waren artiesten als Ben Howard, Caribou en Fontaines D.C. er te zien voor ze doorgroeiden naar de grootste podia van Nederland. De tips voor dit jaar: Beak >,Crack Cloud, Shishani & Miss Catharsis en natuurlijk het Nijmeegse Foxlane.

Stevenskerk Live

In de Stevenskerk en Sint Jacobskapel vind je bijzondere, verstilde concerten van gerenommeerde artiesten. Hier heb je wel een entreeticket voor nodig. Meau, Frank Boeijen, Tim Knol en Michael Prins zijn al uitverkocht, je kunt nog wel naar Douwe Bob, Emma Ruth Rundle, Joan As Police Woman of Mario Batkovic.

Festival op ‘t Eiland

Op Festival op ’t Eiland luister je naar Tangarine, Piepschuim, The Cowpokes, Björn van der Doelen, Black Hat White Hat, Los Killer Tones en The Triptones.

Smaakmarkt Labyrinth

Ook Smaakmarkt aan de Waalkade is een aanrader voor muzikale fijnproevers, met onder meer Minka, Kuzko en Nonchelange.

Ramblas

Tegenover het station, op voetgangerspromenade Ramblas, kun je ook heerlijk wegdromen bij muziek van Rufus Kain, Daniel Cane en Zuster Zonnebloem. Zet je oren, ogen en hart wijd open en geniet!

Check alle optredens in het thema 'I love music' of bekijk het complete programma van de Vierdaagsefeesten. 

Vierdaagsefeesten app

Houd de Instagram van de Vierdaagsefeeesten goed in de gaten, want binnenkort lanceren ze een nieuwe app waar je gemakkelijk al je favoriete optredens en podia kunt opslaan! Bovendien kun je zien waar het druk is op een speciaal daarvoor ontworpen plattegrond, als je linksvoor bij Snollebollekes bijvoorbeeld nét iets te heftig vindt.

Lees meer

Dit vind je misschien ook leuk...