Sirene Sale: theater in november met korting

Elke eerste maandag van de maand – vanaf het moment dat de sirenes loeien om 12.00 uur – kun je voor een voorstelling een toegangskaart met korting kopen. LUX, De Lindenberg en Stadsschouwburg & De Vereeniging kiezen maandelijks een voorstelling voor jou.

Ontdek hier welke drie voorstellingen deze maand in de korting zijn! Tot dinsdag 5 november 12.00 uur kun je voor deze voorstellingen voor een gereduceerd tarief kaarten kopen. Bij de Lindenberg betaal je € 10,00 voor een kaartje. Bij LUX en de Schouwburg & De Vereeniging krijg je 50% korting op de entreeprijs.


ZA 16 NOV, DE LINDENBERG: JAN BEUVING – ROTATIE

Een rotatie is een wiskundige draai. En dat is wat Jan Beuving doet: hij geeft een wiskundige draai aan de dingen. De taal maakt pirouettes in zijn liedjes en de logica tolt in zijn zinnen. Of je duizelig wordt? Dat is niet de bedoeling. Alles is volstrekt nozel, navolgbaar en benullig. Beuving werd met dit programma genomineerd voor de Poelifinario Engagement 2019. “Origineel, grappig en ontroerend. IJzersterk.” (NRC Handelsblad *****)

DI 19 NOV. DE STADSSCHOUWBURG: KLASSIEKERS MET KOOLHOVEN

Een avond vol filmhistorie in een boeiend en uniek theatercollege. Martin Koolhoven is één van Nederlands meest succesvolle filmmakers, die zowel eigen scenario’s verfilmde als die van anderen. Aan de hand van scènes uit legendarische speelfilms door de jaren heen, ‘klassiekers’, maakt Koolhoven het theaterpubliek deelgenoot van zijn liefde voor cinema; iedere filmenthousiasteling kan bij dit bijzondere theatercollege zijn hart ophalen.

ZA 30 NOV, LUX: PANAMA PICTURES & PIA MEUTHEN – REQUIEM FOR LOST THINGS

Requiem for Lost Things is een spannende muzikale ontmoeting over wat we verliezen en de raadselachtige logica van ons geheugen. Pia Meuthen maakt met haar internationale cast een spannende performance op het snijvlak van dans, circus en acrobatiek op livemuziek. De charismatische dansers en acrobaten van Panama Pictures ontmoeten elkaar in parallelle werelden: een architectonisch decor verdeelt de ruimte in verschillende lagen. Mensen. Spullen. Idealen. Van sommige voel je het verlies, van andere vergeet je uiteindelijk dat ze er waren.

De kaarten voor de Sirene Sale-voorstellingen zijn te koop via de website en aan de kassa bij het desbetreffende theater van maandag 4 november 12.00 uur tot dinsdag 5 november 12.00 uur.

Dit vind je misschien ook leuk