Expeditiekaart: culturele roadtrip door Nijmegen

 3x theater in Nijmegen voor maar €45

Ga op culturele roadtrip langs de podia van Nijmegen! Met de Expeditiekaart maak je op drie avonden kennis met de Lindenberg, LUX en de Stadsschouwburg. Vorig jaar was dit aanbod uitsluitend voor jongeren t/m 30 jaar, maar nu kan iedereen op expeditie. Let op, er is maar een beperkt aantal kaarten in de verkoop, dus op=op. Haal hier je Expeditiekaart!

Samen sta je sterk, daarom hebben drie verschillende podia in Nijmegen een voorstelling geselecteerd. Voor €45,- zie je één dansvoorstelling, één toneelvoorstelling en één cabaretvoorstelling. Benieuwd welke voorstellingen je gaat zien? Lees snel verder!

Lindenberg
do 26 september 2019, de Lindenberg
Remco Veldhuis - Lang verhaal kort (cabaret)

Altijd al eens iets willen weten van die net zo vaak opgehemelde als vervloekte Bijbel, maar nooit tijd genoeg? Remco heeft de oplossing: Lang verhaal kort. Een snelcursus bijbelkunde op komische wijze. Je kunt Remco kennen van het cabaretduo Veldhuis & Kemper.


Woensdag 20 november 2019, Stadsschouwburg Nijmegen
Peachez – Toneelgroep Maastricht (toneel)

Porgy Franssen en Maartje van de Wetering spelen de hoofdrollen in Peachez, een bloedstollende reconstructie van een fatale liefdesgeschiedenis. De voorstelling vertelt het verhaal van Ilja Leonard Pfeijffers gelijknamige roman, een vurig pleidooi voor een onvoorwaardelijk geloof in de liefde.


vrijdag 24 januari 2020, LUX
Keren Levi & Yannis Kyriakides – Unmute (dans)

Choreograaf Keren Levi en componist Yannis Kyriakides laten de waarde van iedere stem zien en horen, dit geïnspireerd op het gedachtegoed van Hannah Arendt. Unmute raakt aan de verontrustende ontwikkeling waarin het recht op vrijheid van meningsuiting wordt ingezet om andere stemmen juist tot zwijgen te brengen.


De Expeditiekaart is te koop via:
https://www.stadsschouwburgendevereeniging.nl/expeditiekaart.

Dit vind je misschien ook leuk