Win de sleutel voor Stadsschouwburg en De Vereeniging

Loop jij nu al jaren met een geweldig plan rond? Een plan voor de stad Nijmegen? En is de Stadsschouwburg of De Vereeniging daar dé perfecte locatie voor? Dan is dit je kans!

Wij doen een oproep voor originele en ludieke plannen waar de Stadsschouwburg óf De Vereeniging de perfecte locatie voor is. Nieuwe activiteiten die nog niet eerder in onze gebouwen te beleven waren. Denk vooral buiten de kaders! We laten ons graag door jou verrassen. Uiteindelijk voert jij je eigen plan uit en staan wij je bij met raad en daad en stellen ons theater of concertgebouw ter beschikking.

Enthousiast?

Lever je plan in, hierin is niets te gek. We vragen je in te gaan op de volgende onderdelen: programma, begroting, planning en marketing. Uit de plannen wordt een eerste selectie gemaakt; deze mensen mogen hun plan komen presenteren tijdens een programmapitch. En wie weet win jij de sleutel van de Stadsschouwburg of De Vereeniging volgend seizoen! Mail je plan naar marketing@sedv.nl.

Wegens het succes van de ’24 uur van Nijmegen’ en ‘Balans’, beide winnaars van de sleutel van de schouwburg, breiden we komend seizoen het concept uit met ook een sleutel voor De Vereeniging. Dit betekent dat er zowel plannen kunnen worden ingediend met De Vereeniging als locatie, als plannen die de schouwburg als locatie hebben.

Eerdere winnaars

Afgelopen seizoen won Sjanneke Boerland de sleutel met haar idee voor een theaterprogramma van- voor- en door Nijmegenaren met een landelijke bekendheid, zoals Sinan Can, Kiki Sprangers en De Staat. Het jaar daarvoor won Flex to the Max met een concept voor een dansvoorstelling waarin balsporters aan dansers werden gekoppeld.

Dit vind je misschien ook leuk