Wat is er te doen in Nijmegen - 8 t/m 14 april 2024

Nog geen plannen voor de nieuwe week? Wij helpen je op weg met een aantal tips! Lees gauw verder.

1. BEP Talk #2

BEP Talk #2 komt er weer aan! Een avond vol inspiratie op 10 april bij de Meesterproef in Nijmegen. De sprekers van die avond zijn de bekende journalist Liesbeth Rasker en de Nijmeegse wereldreiziger Fleur Hofstra. Tickets € 28,50 inclusief drankje en hapje. Studententickets: € 15,- inclusief drankje en hapje.

Woensdag 10 april 2024 om 19.30 uur tot 22.00 uur | De Meesterproef

2. Diskopdip

Call Super bij Diskodip: deze veelgeprezen artiest staat bekend om zijn eclectische sets en grensverleggende geluiden. Hij laat de dansvloer bruisen met zijn unieke mix in genres en stijlen. Aan deze line-up worden Kim Josefine en Lysah toegevoegd. Deze residents van Diskodip draaien een extra lange set om de dansvloer goed op te warmen. Beide zijn lokale favorieten die al snel de harten van het Nijmeegse publiek en daarbuiten hebben veroverd. 

Vrijdag 12 april 2024 om 23.59 uur | Doornroosje Poppodium

 

3. Pip Blom

De indierockformatie Pip Blom komt uit Nederland, maar maakt internationaal faam. Met een energieke podiumpresentatie waar het spelplezier vanaf spat en liedjes die als oorwurmen in je hoofd blijven hangen, stond de groep al op festivals van Best Kept Secret (Nederland) tot Glastonbury (Engeland) tot Iceland Air (IJsland) en vulde de band zalen van Groningen (Vera) tot London (100 Club) tot New York (Mercury Lounge).

Vrijdag 12 april 2024 om 20.30 uur | Doornroosje Poppodium

 

4. SMAAK x Lebowksi - Hollandse wijnen

Tijdens de Hollandse wijnen editie ga je mee op reis langs de parels van Hollandse bodem. Ze laten je zien dat je tegenwoordig niet meer helemaal hoeft af te reizen langs de Spaanse, Italiaanse of Franse streken om verrast te worden met een goed glas wijn. Kom je Hollandse parels proeven, leren over wijn en swing je mee op de muziek van Wet Spaghetti die past bij de SMAAK van de wijn? Wacht dan niet te lang en koop je tickets!

Zondag 14 april 2024 om 15.00 uur tot 17.30 uur | Bar Lebowski

 

5. International Ocean Film Tour

Op 11 april komt de International Ocean Film Tour naar De Lindenberg. Tijdens deze film tour worden educatieve documentaires afgewisseld met luchtigere varianten over o.a. surfen, freediven en zeilen. Het filmevenement biedt toekomstgerichte entertainment en zorgt voor nieuwe ideeën en blijvende inspiratie.

Donderdag 11 april 2024 om 19.30 uur tot 22.30 uur | De Lindenberg

Dit vind je misschien ook leuk...