Wat is er te doen in Nijmegen – 4 t/m 10 april 2022

Muziekliefhebber, boekenfan of zin om eens lekker te lachen? We hebben voor deze week weer vijf toffe activiteiten uitgezocht! Waar ga jij naartoe?

1. Lakshmi

LAKSHMI’s muziek is een verrassende combinatie van fluisterzachte luisterliedjes en gruizige elektronica, aangevuld met krassende gitaren en kwetsbare strijkers. Zelf noemt de artiest, songwriter en theatermaker het Pop Noir. Momenteel tourt ze met haar nieuwe voorstelling ‘Huidhonger’ langs de theaters en poppodia.

De voorstelling van Lakshmi is te zien bij Doornroosje Poppodium op woensdag 6 april om 20.45 uur.

2. Boekpresentatie Splinter Chabot | Als de Hemel genoeg ruimte heeft

Met zijn spetterende debuut Confettiregen brak Splinter Chabot groots door in de literaire wereld. Op 5 april 2022 verschijnt zijn tweede roman als de Hemel genoeg ruimte heeft.

De boekpresentatie vindt plaats bij Dekker v.d. Vegt op dinsdag 5 april van 19.30 – 21.30 uur.
 

3. BNNVARA Leids Caberet Festival On Tour

Micha Wertheim, Najib Amhali, Wim Helsen, Lebbis & Jansen, Tim Fransen en Lisa Ostermann: allemaal stonden ze in de finale van het Leids Cabaret Festival. Dikke kans dus dat je op deze avond zomaar de toekomstige grote namen van de Nederlandse cabaretwereld ontdekt.

BNNVARA Leids Cabaret Festival On Tour: donderdag 7 april van 20.30 – 22.00 uur bij De Lindenberg.

4. Koefnoen Live

Na zestien succesvolle seizoenen op televisie trekken de mannen van Koefnoen nu het theater in: helemaal live! In rake, herkenbare en confronterende sketches, songs en scènes storten Owen Schumacher, Jeremy Baker en Paul Groot zich in een scherpe, wervelende, satirische theaterrevue over post-lockdown veranderen, vernieuwen of vastroesten.

Koefnoen Live: vrijdag 8 en zaterdag 9 april om 20.00 uur in de Stadsschouwburg Nijmegen.

 

5. Workshop: flamencokidz (6+)

Flamenco is een vurige muziekvorm met zang, gitaarklanken en dans. Maak muziek met je voeten en sta trots als een pauw. Voor alle Nino’s en Nina’s (jongens en meisjes) vanaf 6 jaar. Hola, Olé wie danst ermee?

De workshop start op zondag 10 april om 10.00 uur in De Lindenberg en duurt tot 11.15 uur.

Meer tips nodig?

Check hier onze andere tips voor deze week.

Dit vind je misschien ook leuk...