Wat is er te doen in Nijmegen – 30 mei t/m 5 juni

Van swingende muziek in de buitenlucht, tot aan het (startende) ondernemerschap. Het belooft een diverse week te worden. En met het extra lange Pinksterweekend is er genoeg te beleven in Nijmegen!

1. Pitch for the Future 2022

Het is weer tijd voor een nieuwe editie van Voice of the Future, maar dan in een nieuw jasje: Pitch for the Future! Ben jij een startende ondernemer met een goed ondernemingsidee? Heb je altijd al willen ondernemen, maar weet je niet goed waar je moet beginnen? Of wil je graag netwerken met andere ondernemers? Kom dan naar Pitch for the Future!

Pitch for the Future: dinsdag 31 mei van 18.30 – 22.00 uur bij de HAN.

2. Fun Home

Fun Home beschrijft op indringende wijze het coming-out verhaal van Alison Bechdel en de complexe verhouding met haar vader binnen een disfunctioneel gezin. Een absolute must see voor alle musicalliefhebbers!

Fun Home: woensdag 1 juni om 20:00 uur bij Stadsschouwburg Nijmegen.

 

3. Burgers aan zet. Hoeveel democratie kan het klimaat verdragen?

Een avond over de grote uitdaging van onze tijd. Hoe kunnen we gewone burgers betrekken bij klimaatmaatregelen? Kom en discussieer mee met journalist Eva Rovers, bekend van haar pleidooi voor burgerberaden, experts en bestuurders over de crisis van onze planeet en democratie.

Het debat vindt plaats op donderdag 2 juni van 19.30 – 22.00 uur bij LUX Nijmegen.

4. Roosbeef

Roos Rebergen slaagt er met haar band in om de simpele dingen des levens subliem te verwoorden. Met melancholische, soms lichtvoetige teksten, neemt Roosbeef je mee naar haar eigen belevingswereld.

Roosbeef: zaterdag 4 juni om 20.15 uur bij Poppodium Doornroosje.

 

5. Music Meeting Festival 2022

In het Pinksterweekend barst Music Meeting Festival weer los in Park Brakkenstein! Met Cubaanse muziek in de hoofdrol, aangevuld met muzikale ontdekkingen vanuit alle hoeken van de wereld, zet het festival na twee jaar afwezigheid het park weer in vuur en vlam. Dit wil je niet missen!

Music Meeting Festival: zaterdag 4 juni t/m maandag 6 juni in Park Brakkenstein.

Dit vind je misschien ook leuk...