Wat is er te doen in Nijmegen – 28 maart t/m 3 april 2022

De zomertijd is ingegaan en de avonden voelen steeds langer! Met genoeg toffe activiteiten op de planning hebben wij een aantal leuke tips geselecteerd om je dag of avond te vullen. Lees je mee?

1. Omdenken: zoals verwacht loopt alles anders

In een wervelende mix van pijnlijk herkenbare humor, filosofische bespiegelingen en tragikomische zelfonthullingen deelt Berthold Gunster zijn nieuwste visie op het omdenken van problemen. Alles onder het niet te vermijden motto ‘het dak eraf’.

Omdenken: zoals verwacht loopt alles anders: woensdag 30 maart van 20.00 – 21.30 uur in de Stadsschouwburg Nijmegen.

2. Loes Luca – Uit Het Hoofd

Uit Het Hoofd is de nieuwste voorstelling van Loes Luca die uitgevoerd wordt door Maria Goos. Het is een vertelling over een vader met een geheim, een moeder die rust wil en een dochter die wil leven.

Uit Het Hoofd: donderdag 31 maart om 20:30 uur in LUX Nijmegen.

 

3. Go Short - International Short Film Festival

Het is bijna weer zover: Go Short – International Short Film Festival opent in april weer haar deuren! De selectie van de allerbeste korte films uit Europa en heel veel nieuw filmtalent staat bij Go Short altijd centraal.

Go Short start op vrijdag 1 april. In LUX Nijmegen kun je 10 dagen lang iedere dag tussen 10.00 – 23.00 uur de beste korte films bekijken.

4. Workshop: plotten, ontwerp een custom t-shirt 10+

Heb je wel eens een idee gehad voor een shirt dat je graag zou willen hebben, maar nergens kon vinden? In Studio Oddstream maak je die gewoon zelf! Hoe tof is dat?

De workshop is op zaterdag 2 april tussen 13.30 – 15.30 uur in De Lindenberg.
 

5. Start van het Hortus-seizoen

De lente is begonnen: Hortus Nijmegen gaat weer open! Het Hortus-seizoen wordt feestelijk geopend met professionele verhalenvertellers, muziek, rondleidingen door de Botanische Tuin en de Theetuin en een leuk programma voor kinderen.

De opening is op zaterdag 2 april van 12.00 – 16.00 uur in de Hortus Nijmegen.

 

Meer tips nodig?

Check hier onze andere tips voor deze week.

Dit vind je misschien ook leuk...