Wat is er te doen in Nijmegen – 27 november t/m 3 december 2023

Deze week is er weer genoeg te doen in het mooie Nijmegen, het is dus weer de hoogste tijd voor onze weektips! Niemand hoeft zich te vervelen, dus lees snel verder.

1. BEP Talk

Bewonder meer, oordeel minder. Dat is het motto van BEP, het magazine over de vrouwen uit Nijmegen. Ieder jaar brengen ze een prachtig dik blad uit met meer dan 50 vrouwen uit deze stad. De verhalen over de levens van deze verschillende vrouwen bezorgen een trots gevoel. Dit jaar gaan ze de derde editie van het magazine BEP vieren in LUX. 

Woensdag 29 november 2023 om 19.30 tot 23.00 uur | LUX

2. Blind date muziektheater

Dit seizoen presenteert De Vereeniging op verschillende momenten een blind date. Voorstellingen waarvan ze de naam van de artiest of het gezelschap niet noemen en de inhoud cryptisch omschrijven. Het zijn voorstellingen en artiesten waarvan wij vinden dat ze een groot, leuk en avontuurlijk publiek verdienen, maar die bij het grote publiek nog niet bekend zijn.

Donderdag 30 november 2023 om 20.15 tot 21.45 uur | Concertgebouw De Vereeniging

 

3. The Bros. Landreth

De Canadese broers David & Joey Landreth zijn onderdeel van een viermans bluescountry en folk-formatie en een gevestigde naam in het roots-genre. Hun debuutalbum ‘Let It Lie’ werd direct een groot succes. De country- en folksound van The Bros. Landreth wordt niet alleen geprezen door Rolling Stone magazine, ook wereldster Bonnie Raitt is fan.

Woensdag 29 november 2023 om 20.15 uur | Doornroosje Poppodium

4. Sinterklaas bij de industrie

Zondag 3 december komt Sinterklaas samen met zijn pieten naar De Industrie. Er gaan pepernoten gebakken worden en er is een kleurplaten wedstrijd. De prijs van de kleurplatenwedstrijd wordt uitgereikt door Sinterklaas zelf!

Zondag 3 december 2023 om 12.00 tot 15.00 uur | De Industrie

 

5. Reich & Friends

Reich is zeker geen onbekende in de techno scene, je kan hem kennen als resident van Planet Rose, Open Source Radio en Ravelution. Reich heeft een voorliefde voor hypnotiserende ritmes en zorgt altijd voor een intieme en energieke atmosfeer op de dansvloer.

Zaterdag 2 december 2023 om 23.00 uur | Merleyn

Dit vind je misschien ook leuk...