WaalzinnigFestival organiseert een online editie op zondag 16 mei

Op zondag 16 mei is er weer een WaalzinnigFestival. Het festival bomvol muziek, dans, kunst en kleinkunst. Het festival is een aantal jaar geleden specifiek in het leven geroepen  om de samenwerking tussen mensen met én zonder beperking te stimuleren zodat het gevoel van “erbij horen” versterkt wordt en het voor mensen met een beperking makkelijker wordt om mee te doen aan de samenleving.

Dit jaar vanwege de beperkende Corona maatregelen een online festival met livestreams van de optredens vanuit de Lindenberg en de bibliotheek Mariënburg.

Naast deze optredens is er de film van Anne Blaauw over angsten en hoe daarmee om te gaan. De film wordt via Zoom vertoond. Na de film is er de mogelijkheid om met Anne in gesprek te gaan over angst en hoe daarmee om te gaan. Aanmelden voor de film én de livestreams doe je door een bericht te sturen naar info@waalzinnigfestival.nl.

Voor het volledige programma verwijzen we je graag naar onze website: www.waalzinnigfestival.nl.

Het festival geeft plezier en zorgt er op een prettige, laagdrempelige manier voor dat mensen die in het dagelijkse leven minder zichtbaar zijn een podium krijgen. Zichtbaar worden, barrières in contact worden geslecht. Het levert mooie verhalen die we graag willen vertellen. Mooie voorstellingen die we graag aan een groot publiek willen laten zien.

Dit vind je misschien ook leuk