Vind het gouden ticket en win een jaar lang gratis bier

My Dear Beer organiseert tussen kerst en oudejaarsdag de (My Dear) BEER HUNT. Door middel van verschillende hints die iedere dag op het Instagram-account (@mydearbeer_nl) worden gedeeld, kan jij als bierliefhebber zoeken naar een Golden Ticket. Dit ticket is ergens in Nijmegen verstopt.

Degene die als eerst het ticket vindt, wint een jaar lang iedere maand gratis bieren! Daarnaast mag de winnaar ook €100 weggeven aan een zelfgekozen goed doel. De eerste hint wordt morgen al bekend gemaakt. Dus houdt het Instagram-account van My Dear Beer in de gaten, tag je vrienden en ga op zoek naar het gouden ticket!

Over My Dear Beer

"Nieuwe bieren ontdekken is iets wat wij altijd al deden", vertelt de organisatie. "Onze passie voor de bruisende speciaalbieren móesten we en zóuden we delen met anderen!" Daarom sloegen Lennard en John de handen ineen. In 2019 is My Dear Beer in Nijmegen opgericht om je mee te nemen op die ontdekkingstocht. Wat begon als een hersenspinsel heeft geresulteerd in maandelijkse topbieren aan jouw deur.

In jouw kostbare vrije tijd kan jij genieten van speciaalbieren. Ze worden geleverd met bijpassende eettips. Past een bier beter bij gamba’s of bij juist een stuk wild? Met deze adviezen kan jij nóg meer genieten. Ook doe je veel bierkennis op. Door de bijgeleverde achtergrondinformatie weet jij nog beter wat je drinkt! De bieren worden ingepakt door een sociale werkplaats. Vervolgens worden de pakketten afgeleverd door de fietskoerier.

Dit vind je misschien ook leuk...