Wil je meer betekenis ervaren en impact maken met je werk? Volg de training.

Met de training ‘Impact Ondernemerschap’ van Starters4Communities in Nijmegen, vergroot je jouw invloed op sociale en duurzame verandering. De tools, skills en ervaring die je opdoet, kun je inzetten binnen je eigen organisatie, bij het opzetten van een project of start-up óf voor het versnellen van een carrièreswitch. De training stoomt je klaar voor dé positieve verandering die jij wilt maken.

Inhoud

Gedurende 13 weken volg je een training samen met een groep van 10 à 15 ambitieuze deelnemers en werk je aan vraagstukken uit de praktijk. Het programma bestaat uit 13 trainingsdagen waar in je alles leert over sociale en duurzame innovatie. Methodes zoals Design Thinking, Impact Management en Impact Business Model Canvas komen voorbij. Je maakt design sprints, je test direct je ideeën en je gaat experimenteren. Daarnaast ga je aan de slag met persoonlijk leiderschap gericht op jouw drijfveren en kwaliteiten.

Tijdens de training wordt je begeleid door twee ervaren facilitators en coaches, die je bijstaan in dit proces. Er wordt gewerkt met de methode: learning by doing. Dat wat je leert pas je direct toe in de praktijk. Dit doe je bij:

  • Een lokale impact onderneming;
  • Een innovatievraagstuk binnen je eigen organisatie;
  • Of: je eigen project, onderneming of start-up idee.

Verrijk je netwerk

Je verrijkt je netwerk met de connecties van mede-deelnemers, van de impact organisaties waarmee we werken tijdens het programma, van het rijkgevulde nationale en lokale netwerk van Starters4Communities én van het netwerk van S4C alumni waar je na afloop van de training onderdeel van wordt. Zo biedt deze training je toegang tot de wereld van impact ondernemend Nederland.

Start en aanmelden

Is deze training iets voor jou? Er is nog plek! Meld je aan door een mail te sturen naar elles@starters4communities.nl of rena@starters4communities.nl.
Wanneer: De start is donderdag 14 april van 9:15 uur tot 17:00 uur
Waar: de Splendorfabriek
in Nijmegen
Klik hier voor meer informatie.

Dit vind je misschien ook leuk...