Theatergroep Kwatta schiet op 5 juni meteen uit de startblokken met nieuwe voorstelling Blote Konten

Na de aankondiging van de vervroegde versoepelingen vanaf 5 juni laat het Nijmeegse jeugdtheatergezelschap Kwatta er geen gras over groeien: op 5 en 6 juni staan alvast twee try-outs voor de gloednieuwe voorstelling Blote Konten gepland in Kwatta’s Theater Het Badhuis. De ticketverkoop is al gestart en de capaciteit van de zaal is uiteraard beperkt tot 30 personen per voorstelling. Tickets en info over de voorstelling vind je hier.

De reeds aangekondigde première gaat zoals gepland door op 12 juni. Bloten Konten recenseren kan vanaf die datum, waarvoor je je kunt aanmelden via deze link.

Blote Konten is een voorstelling voor het hele gezin vol taalplezier, muziek, absurde wendingen en een onverwacht einde dat liefdevol maar ook gevoelig is. Blote Konten is geschreven door Jibbe Willems en geregisseerd door Kwatta’s artistiek directeur Josee Hussaarts. Een samenwerking die al eerder mooie voorstellingen als Jabber en Mariken opleverde. Net als bij Kwatta’s internationale succes Jabber speelt een geabstraheerde taal die toch toegankelijk is een belangrijke rol in Blote Konten.

Blote Konten speelt t/m 13 juni in Het Badhuis en gaat komend najaar op tournee. 

Dit vind je misschien ook leuk