Smaakmarkt Labyrinth kondigt eerste namen aan

Van zaterdag 16 juli tot en met vrijdag 22 juli, tijdens de Vierdaagsefeesten, vindt Smaakmarkt Labyrinth plaats op haar vertrouwde plek aan de Waalkade. Nu lanceert Smaakmarkt de eerste namen haar programma. Naast een relevant danceprogramma investeert de organisatie dit jaar ook in een actueel liveprogramma voor de middaguren. Nationale acts zoals Het Gezelschap, Jadi D en Nijmeegs trots Thaïti zetten de toon. 

Kom vroeg en blijf lang

Babs, Het Gezelschap, Betrayers of Babylon, Jadi D, Thaïti en NONCHELANGE zijn de eerste namen die het liveprogramma tijdens de middaguren van Smaakmarkt invullen. Tijdens Smaakmarkt laat je jezelf niet alleen verrassen door een oase aan divers eten, maar ook door relevante acts van nationaal niveau én een avondprogramma waarbij geheid tot in de nacht gedanst wordt. Wederom werkt Smaakmarkt Labyrinth dit jaar samen met een bonte verzameling partners.

Dansmarathon

Muziek komt net als het eten uit alle windstreken; hiphop, disco, Mexicaanse cumbia en frisse house gaan op Smaakmarkt vanzelfsprekend hand in hand. In samenwerking met een scherpe selectie partners programmeert Smaakmarkt iedere avond twee podia vol dj’s om lekker op te dansen. Op zaterdag opent Smaakmarkt de Vierdaagsefeesten met Drift’s Danspaleis, een dansmiddag waar jong en oud samenkomen op de dansvloer. De zondag belooft een groot spektakel te worden, met Serious Boaters op het podium tijdens het vuurwerk. Tijdens roze woensdag viert de organisatie samen met Honey Honey de liefde en vrijheid in de vorm van een groots Queer Festival en op donderdag komt de crew van Fiesta Macumba de dansvloer opwarmen met welbekende exotische geluiden. 

Voel je thuis bij Smaakmarkt

Op Smaakmarkt Labyrinth is iedereen uitgenodigd om aan te komen waaien. Je komt hier net zo gemakkelijk met je ouders naar toe als met je eerste date. Het is de plek waar je oude bekenden tegen het lijf loopt en tijdens het eten nieuwe vrienden maakt. De plek waar huisvaders en queers zij aan zij de nacht in dansen. Hier deelt Nijmegen haar veelkleurigheid aan mensen, smaken en muziek.

Smaakmarkt Labyrinth is een straatfeest met een uiterst ontspannen karakter. We programmeren laagdrempelig en in de breedte om een zo divers mogelijk publiek te bereiken. Het is een samenkomst van vele smaken, geuren en kleuren.

Dit vind je misschien ook leuk...